HANDBAL  ·  LIGA CAMPIONILOR

Debut fantastic pentru Iulia Dumanska la Podravka: 16 parade și victorie cu Buducnost!

Iulia Dumanska (alb) // FOTO Podravka Koprivnica
Iulia Dumanska (alb) // FOTO Podravka Koprivnica

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2020 00:23 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 00:46

Iulia Dumanska (24 de ani), portarul celor de la Podravka și al naționalei României, și-a ajutat echipa să revină de la minus 9 goluri pe tabelă! Decimate de COVID-19, muntenegrencele de la Buducnost nu au putut rezista până la final și au cedat cu 26-29.

Iulia Dumanska, portarul naționalei României, a avut parte de un debut foarte bun la Podravka Koprivnica. Campioana Croației a câștigat primul meci în Liga Campionilor, 29-26 cu Buducnost Podgorica. 

Iulia a rămas între buturi tot meciul și și-a trecut în cont nu mai puțin de 16 parade, având un procentaj de reușită de 38%! A fost un meci nebun la Koprivnica. Buducnost, echipă care a fost nevoită să meargă cu multe rezerve din cauza infestării cu COVID 19 a nu mai puțin de 10 jucătoare, a condus în prima repriză cu 14-5! 

Andrea Lekici, Allison Pineau, Majda Mehmedovici, dar și portarul Barbara Arenhardt au jucat excelent și nu s-a văzut că lângă ele au intrat niste junioare. După 17-12 la pauză însă, muntenegrencele nu au mai putut. 

Podravka a întors meciul și a câștigat repriza a doua cu 17-9! La Buducnost a revenit pe teren, la patru ani de la anunțarea retragerii, și președintele clubului, Radmila Petrovici. Aceasta a marcat un singur gol, neputând să-și ajute prea mult echipa. Andrea Lekici, fosta jucătoare a CSM București, a marcat de 9 ori, iar franțuzoaica Pineau, care în carieră a trecut pe la Oltchim și Baia Mare, 6. 

Alte știri din handbal:Un traficant de droguri aflat în arest la domiciliu a omorât, pe 9 septembrie, un tânăr. Victima era martor în procesul interlopului!
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1