SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO

VIDEO. Denisa Dedu și Iulia Dumanska, după România - Norvegia 20-28: „Ne revenim”

Denisa Dedu (26 de ani) și Iulia Dumanska (24), portarii României, au oferit declarații după înfrângerea cu Norvegia de la Campionatul European, scor 20-28. +9   FOTO
Denisa Dedu (26 de ani) și Iulia Dumanska (24), portarii României, au oferit declarații după înfrângerea cu Norvegia de la Campionatul European, scor 20-28.

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020 09:18 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 12:47

Denisa Dedu (26 de ani) și Iulia Dumanska (24), portarii României, au oferit declarații după înfrângerea cu Norvegia de la Campionatul European, scor 20-28.

  • Programul României din grupa principală e AICI - „tricolorele” știu deja o adversară;
  • Programul, rezultatele și clasamentele de la Campionatul European de handbal feminin pot fi urmărite în timp real AICI;
  • Meciurile de la Campionatul European de handbal feminin sunt transmise liveVIDEO online. Detalii, AICI!

VIDEO. Ce au spus Denisa Dedu și Iulia Dumanska, după România - Norvegia 20-28

„Mare parte a jocului ne-am bătut de la egal la egal, ne-am luptat şi am arătat că echipa are valoare. Nu am reuşit să menţinem ritmul până la final, pentru că dacă Norvegiei îi dai mingi uşoare, profită. Am arătat şi cu alte ocazii că putem conduce şi câştiga, nu ne-a fost frică. 

Norvegia are însă o armă, contraatacul, aşa a reuşit să câştige. În acest meci am arătat că jocul s-a îmbunătăţit, atmosfera e bună între noi, am fost unite, poate a fost mai greu la început, nu avut meciuri de atâta timp şi s-a resimţit. Am arătat că avem potenţial şi vom continua”, a declarat Dedu.

„Echipa a arătat că poate crește de la meci la meci, am încercat să fim unite. Am pierdut, dar cu siguranţă am luptat şi o vom face şi în grupa principală. La acest European se poate întâmpla orice. Ştim că vom juca cu Croaţia, cunosc fetele din campionat. Toată lumea va lupta pentru puncte şi am încredere în România. Sigur că mi-aş fi dorit să mergem mai departe cu puncte, dar acum meciul pierdut cu Germania e jucat şi trebuie să nu repetăm aceleași greșeli”, a spus și Dumanska.

Programul României la Campionatul European de handbal feminin 

România va mai disputa cel puțin 3 meciuri la Campionatul European de handbal feminin. Datele sunt cunoscute, la fel ca o adversară - Croația. Celelalte două vor fi decise în această seară.

  • 10 decembrie, România vs locul 2 din grupa C
  • 13 decembrie, România vs locul 1 în grupa C
  • 14 decembrie, România vs locul 3 în grupa C

Ce urmează pentru România la Campionatul european de handbal feminin

România merge în grupa principală alături de Norvegia și Germania. „Tricolorele” vor avea însă 0 puncte. Singura adversară certă din faza următoare este Croația. Celelalte două se vor stabili marți, dintre Olanda, Serbia și Ungaria.

CLASAMENTUL FINAL AL GRUPEI D

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Norvegia3105-656
2. Germania366-823
3. România367-742
4. Polonia367-841

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul România - Norvegia 20-28

+5 FOTO

Citește mai multe știri despre campionatul european de handbal feminin:

Denisa Dedu, parada serii la Europeanul de handbal! Dublă intervenție miraculoasă în fața lui Heidi Loke

Prestație admirabilă, umbrită de 10 minute negre! România merge fără vreun punct în grupa principală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
131668434566273
Razvan Mihailescu  •  08 Decembrie 2020, 13:57

Ii cale lunga sa le ba ți pe astea, când forțează se vede diferența, noroc cu portaritele ca altfel erau vre o 20 diferenta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează