SPORTURI  »  HANDBAL  »  ADVERTORIAL

Dialog animat între fani și vedetele naționalei de handbal feminin, înainte de Euro 2022.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 13:25 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 10:16

Înaintea Campionatului European de Handbal Feminin (4-20 noiembrie), cinci dintre componentele lotului României au răspuns la cele mai interesante întrebări adresate de fani în cadrul unui concurs organizat de BRD Groupe Société Générale, sponsor al echipelor naționale de handbal ale României și partener oficial al FRH încă din 2014.

Pe 20 octombrie, BRD i-a provocat pe fanii naționalei să adreseze câte o întrebare pentru jucătoarea lor favorită din lotul României. La câteva zile distanță a anunțat cei cinci câștigători, iar acum a prezentat răspunsurile din partea sportivelor, precum și mesajele acestora pentru suporterii primei reprezentative.

Întrebarea câștigătoare pentru Cristina Neagu, căpitanul naționalei, a fost „Ce te-a motivat cel mai mult să continui să lupți atunci când jocul părea pierdut?”

Iar răspunsul: „Cel mai important atunci când simți că pierzi este să lupți, să nu te dai bătut, să nu renunți niciodată. Chiar dacă vei pierde meciul respectiv, faptul că nu renunți îți va da încredere să câștigi meciurile următoare”.

“Vreau să vă rog să aveți răbdare cu noi. Avem o echipă destul de tânără, fără foarte multă experiență. Ce vă pot promite este că vom face tot ce ține de noi să reușim meciuri bune și să facem lucruri frumoase pentru România. Hai România!”

- Cristina Neagu, România

Pivotul CSM-ului, Crina Pintea (32 de ani) a fost întrebată „Care a fost momentul în care ți-ai dat seama că vrei să faci handbal și cine te-a suscinut cel mai mult pentru a-ți urma visul?”

„Am avut mai multe momente pe parcursul copilăriei în care mi-am dat seama că vreau să fac handbal, dar momentul-cheie a venit când eram în clasa a zecea. Atunci am știut că asta îmi doresc să fac. Susținerea am primit-o de la familia mea și de la oamenii pe care i-am întâlnit pe parcursul acestor ani”, a răspuns jucătoarea de la CSM București.

Vă mulțumim că de fiecare dată sunteți alături de noi, atât în sală, cât și acasă. Contează enorm pentru noi să știm că sunteți cu inima. Tot ceea ce ne dorim este ca de fiecare dată să vă aducem bucurie în suflet. Nu ezitați să ne susțineți de fiecare dată așa cum numai voi știți să o faceți.

- Crina Pintea, România

„Care este cel mai mare sacrificiu pe care l-ai făcut pentru handbal?”, este întrebarea adresată Lorenei Ostase, pivot la Rapid.

„Cu toții facem sacrificii zi de zi, dar al meu a fost când eram mică. Am plecat de acasă la o vârstă foarte fragedă, 13 ani, nu știu cum m-au lăsat părinții mei. Am făcut-o pentru handbal și mă bucur că acum înseamnă ceva. Sper să conteze și pe viitor”, a răspuns aceasta.

Îmi doresc ca oamenii care ne iubesc și vor să ne susțină să vină la meciuri, ca de fiecare dată România să fie pe teren și în afara tribunelor cu o atmosferă incendiară. Suporterii noștri sunt cei mai buni și le mulțumim, îi iubim!

- Lorena Ostase, România

Diana Ciucă, goalkeeperul Rapidului, a fost chestionată „Care este modelul de portar pe care ai vrea să îl urmezi în carieră?”

Ce a răspuns: „Am mai mulți portari pe care îi urmăresc de când am început să practic sportul de performanță. Unul pe care îl prefer, al cărui stil îmi place foarte mult, este Landin, portarul naționalei daneze. Așa cum am spus, mă inspir de la orice portar. Preiau orice consider că este benefic pentru mine”.

Vrem să vă mulțumim pentru că ne sprijiniți de fiecare dată. Așteptăm ca și la acest Campionat să fiți alături de noi. Hai România!

- Diana Ciucă, România

Iar Sorina Grozav Tîrcă a fost întrebată „Care este visul tău cel mai mare în sportul pe care îl practici cu atâta înzestrare și devotament și ce te motivează cel mai mult?”

Sorina a numit două obiective: „Mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Visul meu este să câștig Liga Campionilor și să obțin o medalie cu echipa națională a României. Ceea ce mă motivează zi de zi sunt pasiunea și dorința de a deveni din ce în ce mai bună”.

Dragi suporteri, avem mare nevoie de susținerea voastră la Campionatul European, atât în tribune, cât și din fața televizoarelor. Hai România!

- Sorina Grozav Tîrcă, România

Repartizată în grupa C la Campionatul European de Handbal Feminin, România va începe traseul la turneul final din Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru cu un meci împotriva Țărilor de Jos, pe 5 noiembrie. Urmează un duel cu Franța, pe 7 noiembrie, iar ultimul meci va fi cu una dintre gazde, Macedonia de Nord.

Primele 3 clasate avansează în faza grupelor principale. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Maradonatu
Maradonatu  •  05 Noiembrie 2022, 13:52

Fetelor, aveți forța să bateți Olanda! Credeți în voi! Toată țara vă susține!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează