SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEU AMICAL

Din nou înfrângere » După Norvegia, România a fost învinsă și de Franța: 18-24

Melinda Geiger a marcat de trei ori în meciul de ieri // FOTO Marius Ionescu
Melinda Geiger a marcat de trei ori în meciul de ieri // FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat duminica, 24 iulie 2016 00:00

România a cedat și al doilea meci în Norvegia, de data aceasta cu Franța, 18-24.

Echipa națională feminină se testează înainte de JO la Ulstein, în Norvegia, alături de țara gazdă, de Franța și de Spania. În primul meci, fetele lui Tomas Ryde au cedat în fața Norvegiei cu 21-32, iar ieri s-au înclinat în fața Franței cu 18-24.

În prima partidă nu au jucat deloc Aurelia Brădeanu și Cristina Neagu, în timp ce ieri doar a doua nu a intrat niciun minut în teren. E clar că România încearcă să găsească soluții fără Cristina în teren, mai ales că ea are parte de multă atenție din partea adversarilor.

Meciul cu Franța a avut 14 minute de coșmar, handbalistele "tricolore" nereușind să perforeze poarta adversarelor, în timp ce franțuzoaicele duseseră scorul la 7-0. Primul gol a venit dintr-un 7 metri marcat de Eliza Buceschi.

Greșelile s-au tot adunat, dar nici franțuzoaicele nu au putut continua în același ritm. La pauza a fost 13-7, după ce România a reușit să marcheze patru goluri consecutive. Partea a doua a fost mai echilibrată, fiecare dintre cele două formații având câte 11 reușite.

Înainte de plecare spre Norvegia, Tomas Ryde spunea că un astfel de turneu este foarte important:  "Ne cunoaștem foarte bine, nu este vorba despre a ascunde ceva de echipele adverse. E doar încălzire, asta reprezintă acel turneu. El ne poate da sentimente bune după un meci reușit, jucătoarele să se simtă în formă".

Româncele ar putea să aibă sentimente mai bune după meciul de azi cu Spania, care se va juca de la ora 16:45 (DigiSport 2). Echipa noastră debutează la Jocurile Olimpice, pe 6 august, contra Angolei.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
1502525783399990
Cornel Solomon  •  24 Iulie 2016, 18:00

''E un turneu in care fetele joaca deconectate"..... Pffff. Pai ,atunci de ce adversarele sunt ''conectate'' ?

920930717928342
Daniel Duhalm  •  24 Iulie 2016, 15:17

e un turneu in care fetele joaca deconectate....se incearca variante ...nu e rau...e clar ca nu rezultatele le intereseaza in acest moment.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează