SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

Dinamo București a suferit prima înfrângere în Liga Zimbrilor

Articol de - Publicat marti, 20 aprilie 2021 20:46 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 20:49

Echipa din Ștefan cel Mare a pierdut marți în fața celor de la AHC Dobrogea Sud cu 22-24, într-un meci din cadrul turneului de la Cluj-Napoca

Campioana din 2019 a avut un parcurs aproape perfect timp de 24 de meciuri, când a înregistrat douăzeci și trei de victorii și un egal, și mai avea nevoie de un singur punct pentru a deveni, matematic, din nou câștigătoare a întrecerii naționale. 

Handbaliștii antrenați de Constantin Ștefan nu au reușit acest lucru pentru că au întâlnit o echipă determinată să le încurce socotelile. Dinamo a început bine meciul, dar din minutul 18, constănțenii au preluat conducerea și nu au mai lăsat frâiele partidei. La pauză, constănțenii conduceau cu 14-11. Alb-roșiii au alergat tot timpul după egalare, dar nu au reușit și în cele din urmă au ieșit învinși de pe teren, cu 22-24, primul lor insuccs din acest sezon.

Dinamo rămâne lider, cu 70 de puncte, urmată de Potaissa Turda, cu 62, și de AHC Dobrogea Sud, cu 60. Sărbătoarea unui nou titlu se amână pentru următorul turneu, ultimul din acest sezon, disputat la București, între 8 și 11 mai,  echipa din Ștefan cel Mare urmând a evolua împotriva celor de la Minaur Baia Mare, Politehnica Timișoara și Steaua. 

16 trofeede campioană are Dinamo în palmares, ultimul cucerit în 2019 pentru că în 2020, din cauza pandemiei, nu s-a acordat

Citește mai multe știri din handbal:

Echipa GSP, sosire într-un oraș închis: cum sunt restricțiile în comparație cu România

Naționala master-chef » Provocare inedită: cum s-au descurcat handbalistele în bucătărie

Playtech: Dana Budeanu, FĂCUTĂ PRAF după anunțul de azi. Lucian Mândruță a intervenit imediat: ‘Knock-out’


Comentarii (1)
rocky5
rocky5  •  20 Aprilie 2021, 22:37

Aia sunt de mult campioni, nu prea își mai pun mintea cu echipe ce sunt la 10-15 puncte in urmă!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează