SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

Dinamo câștigă greu derby-ul cu Dobrogea Sud » Cine sunt cele patru formații cu punctaj maxim

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2019 11:31

Campionii de la Dinamo au învins vicecampioana Dobrogea Sud, scor 29-27, dar totul s-a decis în ultimele 10 minute. Constanța rămâne cu 0 puncte după trei etape!

Dobrogea Sud Constanța a făcut cel mai bun meci în actualul sezon al Ligii Naționale, dar echipa lui Zvonko Sundovski a rămas la cota 0 în clasament și după etapa a treia. 

Egiptenii Karim Handawy și Yassin Omar, dar și bosniacul Dejan Malinovici au fost cei mai buni oameni ai oaspeților. Dinamoviștii au părut obosiți după meciul de Liga Campionilor din Elveția. 

Antrenorul Ștefan Constantin nici nu s-a putut baza pe căpitanul Dan Savenco, care are un deget fracturat, dar nici pe golgeterul Amine Bannour, cu probleme la inghinali. În aceste condiții, brazilianul Raul Nantes a preluat rolul de "tunar". Au fost mulți nervi în Ștefan cel Mare și multe eliminări de două minute: 7 pentru Constanța și 4 pentru Dinamo. 
 

Dobrogea Sud a sperat într-un rezultat bun 50 de minute, dar pe final dinamoviștii au forțat parcă, atât cât a trebuit, pentru a câștiga al treilea meci consecutiv în Liga Națională.  

La braț cu Turda, Focșani și Bacău 

Patru echipe au maximum de puncte în Liga Zimbrilor: Dinamo, Potaissa Turda, Focșani și CSM Bacău. Turda a avut un nou meci de foc, cu deținătoarea Cupei României, Poli Timișoara, dar elevii lui Horațiu Gal s-au impus extrem de clar, 32-24. Potaissa poate fi principalul pericol pentru Dinamo în acest sezon, ardelenii câștigând până acum cu CSM București și la Constanța!  

Și CSM Focșani are un start excelent. Cu Dalibor Cutura pe bancă, Focșaniul a bifat trei victorii din tot atâtea meciuri.  

CSM Bacău după ce s-a salvat de la retrogradare în sezonul trecut, arată acum o altă față, transferurile moldovenilor fiind unele reușite. Echipa lui Adi Petrea a avut însă și un program lejer. 

Vezi și:

GALERIE FOTO Laura Nicoletta Vasilescu, prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Viitorul e al nostru! Te iubesc necondiționat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  16 Septembrie 2019, 17:22

Forza,DINAMO!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close