SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - GOG GUDME 35-28

Dinamo - GOG Gudme 35-28 » VIDEO+FOTO Roș-albii înving în derby-ul cu GOG Gudme și sunt lideri în grupa din Liga Campionilor

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 11:09

Dinamo a făcut spectacol și a bătut-o la scor pe GOG Gudme, vicecampioana Danemarcei, 35-28, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor. Portarul Saeid Heidarirad a fost din nou erou pentru campioana României.

Dinamo București a făcut aseară cel mai bun meci al sezonului în fața liderului grupei D, GOG Gudme. Avertizați de victoriile la scor din primele două etape, „alb-roșiii” au intrat extrem de montați pe teren și nu le-au dat nicio șansă danezilor. Nordicii nu au condus nici măcar o dată pe tabela de marcaj în fața unei echipe care a jucat cu o precizie de metronom.

Portarul iranian Saeid Heidarirad și-a început recitalul între buturi, impulsionat de faptul că la fiecare intervenție suporterii îi scandează numele. Și s-a auzit „Saeid! Saeid!” de 18 ori pe parcursul partidei, exact numărul intervențiilor portarului asiatic. Dinamo s-a desprins la 7-3, Gudme a revenit la un gol, 8-9, dar pe finalul reprizei, torpilele lui Bannour și ale lui Nantes și-au atins ținta. „Câinii” aveau cinci lungimi avans, o marjă de liniște în vestiar.

Unde intră Jamali și Vrankovici?

Și în partea a doua nivelul jocului dinamoviștilor a rămas la fel de ridicat. Bannour și Nantes au fost repede imitați de Ante Kuduz și de Kamel Alouini, iar diferența a ajuns și la 7 goluri. Așa s-a și terminat, de altfel, dar după două goluri înscrise de gazde cu poarta goală, în fața unor danezi disperați să mai reducă din diferență.

Iman Jamali, ungurul de origine iraniană, a luat loc pentru prima dată pe banca tehnică, dar nu a intrat niciun moment. Săptămâna viitoare se pregătește și croatul Jakov Vrankovici. Vedetelor de la Dinamo le va fi însă greu să prindă primul „7”, la felul cum joacă acum Bannour, Nantes sau Kuduz! O problemă pe capul antrenorului Ștefan Constantin.

„Asta să fie problema, să joace ei prea bine, că nu mă supăr”, a glumit tehnicianul.

18 intervențiiși-a trecut în cont aseară portarul Saeid Heidarirad, de departe MVP-ul partidei cu Gudme

+13 FOTO

Dinamo bifează al 7-lea meci al sezonului fără înfrângere și, pe lângă Liga Națională, trece pe primul loc și în Liga Campionilor, grupa D. „Câinii” își anunță de pe acum intențiile de a câștiga grupa, la fel cum s-a întâmplat și sezonul trecut.

Dinamo 35
Bannour 11, Kuduz 6. Alouini 5, Mamdouh 4, Nantes 4, Asoltanei 2, Vujici 2, Gavriloaia 1. Antrenor: Ștefan Constantin
GOG Gudme 28
Jakobsen 8, Moller 6, Laerke 4, Pujol 4, Nilsen 3, Andersen 1, Arnarsson 1, Gidsel 1. Antrenor: Nikolej Krickau

Probleme cu suprafața de joc

Ca niciodată, la meciul cu Gog Gudme, suprafața de joc, una specială, a fost un adevărat patinoar. Nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat, dar meciul a trebuit întrerupt practic la fiecare cădere a unui jucător pentru a se șterge suprafața. „Cred că s-a făcut condens, s-a format o peliculă de apă și toată lumea a alunecat. Degeaba s-a șters înainte de meci, că tot a fost alunecoasă”, a explicat antrenorul lui Dinamo. 

„O seară excelentă”

Kamel Alouini (31 de ani), jucătorul lui Dinamo, a vorbit la sfârșitul jocului în cadrul unei conferințe de presă: „A fost o seară excelentă pentru noi și pentru fani. Cred că meritam să câștigăm azi. Noi am muncit foarte mult pentru a pregăti această partidă și am controlat jocul.

Nu trebuie să fim foarte entuziasmați. Suntem pe locul 1, într-adevăr, dar nu e nimic gata. În opinia mea, fiecare meci este foarte important și trebuie să o luăm pas cu pas”.

Clasament grupa D

1. Dinamo București 5p
2. GOG Gudme  4p
3. Wisla Plock 2p
4. Cehovskie Medvedi 2p
5. K. Schaffhausen 1p
6. IFK Kristianstad  0p
* primele două clasate se califică în barajul pentru "optimi"
Mai sunt de jucat în etapa a 3-a: Wisla-Kristianstad, Kadetten-Cehovski (29 septembrie)

Citește și:

Concedieri la CSM București » Cine a fost pus pe liber + Scandal pe Facebook

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
e.moti.on
e.moti.on  •  25 Septembrie 2019, 22:18

Adevaratii caini sunteti voi , Buldogii !

redbuldog
redbuldog  •  25 Septembrie 2019, 22:13

Bravo baieti,sa o tineti tot asa..!

bogdany8
bogdany8  •  25 Septembrie 2019, 22:01

Felicitari Cainii mei

Vezi toate comentariile (11)
Comentează