SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Dinamo încă tremură, deși a învins la Lisabona în Liga Campionilor la handbal: „Nu suntem calificați, cine poate sta liniștit?!"

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2020 14:57

Daniel Georgescu, omul din spatele proiectului Dinamo, avertizează că Sporting va veni la București să se califice, după 26-25 la Lisabona.

„Un gol în handbal nu reprezintă nimic. Am fi putut câștiga la trei-patru goluri diferență și cred că am fi stat mult mai liniștiți. Dar și așa, e un prim pas uriaș spre ceea ce ne dorim", a declarat Daniel Georgescu, cel care se ocupă de echipa de handbal a "câinilor".

Fost vicepreședinte al FRH, Georgescu crede că Sporting va veni la București, pe 1 martie, cu gândul doar la calificare. 

„Cine poate sta liniștit când ai în față o echipă cu experiență, o echipă cu jucători care pot câștiga orice meci", a spus oficialul.

Meci amânat cu Bacăul

Dinamo ar fi trebuit să joace în această săptămână meciul de campionat cu CSM Bacău. „Vrem să ne focusăm doar pe returul cu Sporting, să nu mai avem și alte probleme. Important e că nu avem mari probleme de sănătate. Sper să revină și Bannour și să fim în efectiv complet", a declarat Georgescu.

Intră în cantonament

Pentru prima dată în acest sezon, dinamoviștii vor intra în cantonament înaintea jocului cu Sporting. 

"Am mai intrat în cantonament înaintea finalelor de campionat. Dar niciodată în Liga Campionilor. Vrem însă ca jucătorii să fie mai liniștiți, nimic să nu perturbe programul lor de pregătire", a spus Georgescu. 

"Cu fanii alături, vom arăta întregii Europe cum arată o echipă și o sală adevărată!". 

61 de goluria marcat Ante Kuduz în acest sezon de Liga Campionilor, fiind principalul marcator al "câinilor"

"Calificarea se va decide la București. Nu e nimic hotărât, trebuie să rămânem concentrați. Sporting joacă foarte bine în deplasare"
Constantin Ștefan, antrenor Dinamo

PSG e foarte aproape

Dacă Dinamo va trece de Sporting Lisabona, în proporție de 90% adversarul din "optimi" va fi campioana Franței, Paris Saint Germain. Cea mai bogată echipă din handbalul mondial, cu un buget de 17 milioane de euro, PSG are un lot fabulos, cu multe vedete pe semicerc. Cei mai cunoscuți jucători sunt Nikola Karabatic, Mikkel Hansen, Luc Abalo, Sander Sagosen. PSG va termina pe locul 2 în grupa A, din primul eșalon valoric al Ligii Campionilor, după Barcelona. 

SPORTING - DINAMO 25-26 // Victorie fantastică în Portugalia! „Dulăii” sunt favoriți la calificarea în „optimile” Ligii Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
pafnutie.becaliu
pafnutie.becaliu  •  23 Februarie 2020, 17:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red77
red77  •  23 Februarie 2020, 17:32
Postat de bazinga pe 23 Februarie 2020, 15:57

NU SE VOR CALIFICA!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  23 Februarie 2020, 15:57

NU SE VOR CALIFICA!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează