HANDBAL  ·  HANDBAL

Dinamo își securizează poarta: Saeid Heidarirad rămâne în Ștefan cel Mare!

Saeid Heidarirad, portarul lui Dinamo
Saeid Heidarirad, portarul lui Dinamo

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2020 12:23

Saeid Heidarirad (29 de ani) a semnat prelungirea înțelegerii cu Dinamo și va împărți postul cu tunisianul Makrem Missaoui (39).

Saied Heidarirad a impresionat prin evoluțiile sale în Liga Campionilor, fiind supranumit de colegi „Ninja” sau „Omul păianjen”. Iranianul a semnat prelungirea contractului cu Dinamo pentru încă un sezon. Saeid a avut mai multe oferte, dar a ales să continue în tricoul campioanei României.

„Dinamo este casa mea, când intru în sală și văd atmosfera de aici, parcă zbor pe teren", a declarat Saeid, cu prilejul meciurilor de Liga Campionilor. Evoluțiile sale l-au propulsat, în ediția trecută a Ligii Campionilor, de două ori în echipa etapei. Paradele sale spectaculoase au prins topurile realizate de Federația Europeană de Handbal. 

Saeid Heidarirad își dorește să primească, în curând, și cetățenia română, pentru că România „este acum casa mea", cum a declarat iranianul.

Trupă de Ligă

Dinamo speră să primească un wild-card în Liga Campionilor pentru sezonul viitor, pentru a participa din nou în cea mai importantă competiție. Campioana României a prelungit contractele și cu Kamel Alouini, Ante Kuduz, Mamdouh Shebib. De asemenea, Amine Bannour, Stefan Vujic, Alexandru Asoltanei, Raul Nantes și Răzvan Gavriloaia continuă în Ștefan cel Mare, lor expirându-le contractele la 30 mai 2021. 

Valentin Ghionea (Sporting Lisabona) și Andras Szasz (Tatabanya) sunt cele două transferuri anunțate de dinamoviști. Javier Humet (Steaua), interul dreapta al „naționalei" României, va juca și el în proporție de 99 la sută în sezonul viitor, în tricoul „câinilor".

VIDEO. Râzi cu noi: Câteva faze haioase din sportul amator

Citește mai multe știri despre handbal:Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (4)
creeperno  •  28 Mai 2020, 23:03

Foarte bine

demolarii  •  28 Mai 2020, 21:26

Unde se vrea , sunt rezultate....

cacao.cu.mac  •  28 Mai 2020, 16:31
Postat de cacao.cu.mac pe 28 Mai 2020, 16:27

Doamne, ce echipa isi face Dinamo!... felicitari!... are cu siguranță lot de primele 8-10 echipe din Europa!!... si dacă or intra khiel, psg sau barcelona in sala Dinamo si dau de nebunia alb-rosie, s-ar putea sa incurce vestiarele la plecare!... Dedule, trezeste-te! Asa se reprezinta Romania cel mai bine!... lasa fitilele gigiste....

Poate il aducem pe Saied in Nationala Romaniei, sa-i luam si noi pe granzii Europei un pic la intrebari!!!

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1