SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Dinamo nu a primit wild-card pentru Liga Campionilor! CSM București DA!

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2020 12:26 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 13:38

Dinamo, campioana României la masculin, va trebui să joace în Europa Handball League. Motor Zaporojie, campioana Ucrainei, a fost preferată în fața celor de la Dinamo. La feminin, CSM București este pe lista echipelor care vor participa în Liga Campionilor.

Dinamo București aștepta invitația de la Federația Europeană de Handbal pentru participrarea în Liga Campionilor. Aceasta nu a mai venit însă. Campioana României a fost lăsată pe dinafară.

  • 10 echipe erau deja calificate în grupele Ligii Campionilor: PGE VIVE Kielce, PPD Zagreb, Aalborg, FC Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, THW Kiel, Flensburg-Handewitt, Telekom Veszprem, Vardar Skopje și FC Porto.
  • Pentru celelalte șase locuri, EHF urma să hotărască cine va primi și cine nu wild-card. Erau 14 echipe și doar 6 locuri disponibile!

Până la urmă, EHF a decis ca în Liga Campionilor, pe bază de wild-card să meargă Nantes (Franța). Elverum (Norvegia), Meșkov Brest (Belarus), Celje Lasko (Slovenia), Pick Szeged (Ungaria) și Motor Zaporojie (Ucraina). Campioana Ucrainei a fost preferată echipei române, care va trebui să joace acum în a doua competiție valorică, Europa Handball League, direct în faza grupelor. 

Dinamo nu a primit wild-card pentru Liga Campionilor! CSM București DA!

CSM București fără emoții

La feminin, în schimb, CSM București a primit invitația care-i dă dreptul să participe în grupele Ligii Campionilor. Alături de CSM București, au mai primit invitații Podravka Koprivnica (Croația), Metz (Franța), BBM Bietigheim (Germania), CSKA Moscova (Rusia) și Krim Ljubljana (Slovenia). 

SCM Rm. Vâlcea este calificată direct în grupele Ligii, alături de alte 8 echipe: Gyor (Ungaria), Rostov Don (Rusia), Brest (Franța), Borussia Dortmund (Germania), Vipers Kristiansand (Norvegia), Esbjerg și Odense (Danemarca), Buducnost Podgorica (Muntenegru). 

Dinamo nu a primit wild-card pentru Liga Campionilor! CSM București DA!

Citește și alte știri din handbal

România și-a aflat adversarele la EURO 2020! Grupă foarte grea pentru „tricolore”! Cu cine debutăm pe 3 decembrie

Povestea Angelei Cioca, sportiva care va debuta în handbalul românesc la 25 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
creeperno
creeperno  •  19 Iunie 2020, 23:03

Niste ***, rasisti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

446194735563038
Cony Nick  •  19 Iunie 2020, 19:49

FRH este vinovata...trebuia acordat titlul de campioana lui Dinamo asa cum erea corect ...demisia DDDD

508174286261303
Wlm Shkspr  •  19 Iunie 2020, 16:56

Acelasi lucru fac si primariile de orase si coune, giistule! Atunci de ce nu te revolti! tot bani publici sunt! Si la Chiajna si la Paris!!! Pro st mai esti! Mai si minti ca o gazeta sovietica!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează