Comentarii (30)
farasportincazarma  •  19 Iunie 2020, 12:55

Ce sa facă o echipa de UM sportiva, sovietica, a miliției, in cupele europene! Cum sa joci in Europa ca reprezentant al MI cu soldați iranieni recrutați in militia unei tari NATO. Absurd! Inimaginabil cum România a rămas UNICA din UE care menține cazematele sportive staliniste CSA și Dinamo și amestecul lor im sportul profesionist! Inadmisibil in 2020 și in UE!

skins_berceni  •  19 Iunie 2020, 14:42
Postat de clarvazatorul pe 19 Iunie 2020, 13:54

Este ceva incredibil, ce coruptie!!! Campionatul Romaniei cred si sta mai bine decat vreo 3 de acolo. Elverum din Norvegia? Pai Dinamo ii invinge la scor. S-a considerat ca Norvegia insa e buna la nivel de nationala. Este incredibil ce se intampla, CORUPTIE IMENSA! Dinamo anul asta e singura echipa neinvinsa din Liga Campionilor. Si coruptia continua, dupa ce a fost eliminata. SI NANTES? Astia au terminat pe 3 sau 4 in campionat. Deci Dinamo nu a intrat din cauza lui Motor, Elverum si Nantes. Ca Meshkov Brest e puternica.

Elverum nu este echipa militiei in Norvegia. Sectiile de sport ale armatei si politiei trebuiesc urgent desfiintate! Armata si militia cheltuie anual din bani publici 60 de milioane de euro pentru finantarea acestor abominatii marxist leniniste!

skins_berceni  •  19 Iunie 2020, 14:39

Ce sa caute cluburile sovietice ale militei si armatei in Europa? Asa ar trebui sa faca si UEFA si FIFA, armata si militia sa-si faca sectii de fotbal pentru confruntari cu armatele si militiile altor tari comuniste, ce sa caute in sportul profesionist???

viorelpreda  •  19 Iunie 2020, 14:32

Georgescu asta e un fel de Codin Maticiuc fara succes la femei.Uitati-va cum arata nevasta-sa.Zici ca e impaiata.

viorelpreda  •  19 Iunie 2020, 14:22

Au aflat aia de la EHF de sunde vin banii lui Georgescu.E absolut ridicol sa finantezi o echipa de handbal din banii furati de papa.

adi_stelistul  •  19 Iunie 2020, 13:35

Nici nu s-a spus totul in articol. Dinamo e echipa de rezerva, dar a doua rezerva, prima fiind Orlen Plock, adica trupa care a terminat cu 6 puncte in spatele dinamovistilor in grupa!!! Sunt enumerate 5 criterii pe baza carora s-a facut departajarea, din care rezultatele in ultimele editii sunt pe locul 4! Criterii mai importante sunt sala de joc, drepturile TV si numarul de spectatori. Ar putea da si trofeul dupa buget, ce naiba. Eventual cu licitatie. Ridicol.

adi_stelistul  •  19 Iunie 2020, 13:29

E ridicol. O echipa care a terminat ultima in grupa sa e preferata uneia calificata in optimi anul acesta. Nu mi se pare in regula nici sistemul cu wild-card. Macar fa un baraj de ochii lumii. Sau schimba sistemul, fa 4 grupe de 6 anul acesta sau ceva acolo. E incorect, dar la handbal astfel de chestii sunt frecvente. Numai aici e posibil ca la campionatele mondiale sa se pastreze doua locuri pentru wild-card. Si asta fara sa fie vreo urgenta cum e COVID. Asa...

catalin.fcdb  •  19 Iunie 2020, 15:01

Ne mai mira ceva ?? Nu ne-au vrut imediat ce am trecut de Sporting, cand au vazut ca jucam cu favorita la trofeu (PSG) sau cam speriat de presiunea fanilor nostri, mai ales ca meciu se juca in sala Dinamo, deh, asta e, la fotbal suntem furati, la handbal suntem furati, sistemul este impotriva cainilor rosi, dar cu toate astea, noi nu cedam !!! Forza Dinamo !

skins_berceni  •  19 Iunie 2020, 14:48

Elverum nu este echipa militiei in Norvegia. Sectiile de sport ale armatei si politiei trebuiesc urgent desfiintate! Armata si ministerul de interne cheltuie anual din bani publici 60 de milioane de euro pentru finantarea acestor *** marxist leniniste!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albub  •  19 Iunie 2020, 14:41

Ce nedreptate! Intre hotii lor si hotii nostrii nu e' nicio diferenta

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează