SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

PCH a dat-o la întors și face un anunț important: „Avem o datorie față de cei care au luptat împreună cu noi”

Suporterii din PCH vor fi prezenți la meciul de handbal Dinamo - Vive Kielce / Sursă foto: Arhivă GSP
Suporterii din PCH vor fi prezenți la meciul de handbal Dinamo - Vive Kielce / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 17:56 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 18:18

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au dat-o la întors: aceștia vor fi prezenți la meciul de handbal Dinamo - Vive Kielce, după ce inițial amenințaseră că nu vor mai încuraja nicio echipă din cadrul CS Dinamo până când Dănuț Lupu nu va fi îndepărtat din club.

Joi, de la ora 19:45, „dulăii” dinamoviști dau piept cu puternica Vive Kielce, într-un meci contând pentru grupele Champions League. Handbaliștii lui Dinamo vor beneficia, până la urmă, și de sprijinul ultrașilor din Peluza Cătălin Hîldan.

PCH anunță: „Nu ne lăsăm frații la greu”

CÂINILOR, NU NE LĂSĂM FRAȚII LA GREU! (Vă rugăm să citiți tot și să răspândiți mesajul!) Avem o datorie față de cei care au luptat împreună cu noi în toți acești ani și care, la rândul lor, ne-au sărit în ajutor atunci când le-am cerut-o. EXCLUSIV pentru Ovidiu Semen, pentru Daniel Georgescu și pentru jucătorii și staff-ul (plecați sau rămași) alături de care am creat un fenomen unic în România și a dorinței lor de a nu îi lăsa singuri acum: VOM FI PREZENȚI în sala Dinamo, la primul meci din acest sezon al EHF Champions League, joi, 16 septembrie 2021, de la ora 19:45, contra puternicei echipe poloneze Łomża Vive Kielce! Haideți să le arătăm tuturor că DINAMO SUNTEM NOI, O MARE FAMILIE!

Avem 400 de bilete pe care le vom împărți joi, începând cu ora 17:30, la casele de bilete din fața clubului Dinamo, în primul rând celor care au venit de-a lungul timpului cu noi la handbal. Prețul unui bilet este 10 Lei. Accesul în sală îl vom face pe la intrarea noastră dinspre bazinul descoperit. Avem rezervată toată peluza și tribuna, ca de obicei. Nu rămâne nimeni afară! Vă rugăm să țineți cont de criteriul vestimentației menționat mai sus și să aveți și o mască la voi - Comunicat Peluza Cătălin Hîldan

PCH, pe 28 august: „Nu mai susținem nicio echipă din cadrul CS Dinamo”

Pe 28 august, Peluza Cătălin Hîldan anunța că se dezice de orice echipă aflată sub egida CS Dinamo. Totul după incidentul cu Dănuț Lupu de la Supercupa României la handbal.

„Având în vedere ultimele evenimente, Peluza Cătălin Hîldan nu va mai susține vreo echipă din cadrul Clubului Sportiv Dinamo. Din păcate, acest anunț include și echipa de handbal. Această decizie va fi menținută până când CS Dinamo se va dezice în mod oficial de individul Dănuț Lupu, ca urmare a comportamentului inacceptabil al acestuia față de clubul FC Dinamo și suporterii dinamoviști”, a postat la acel moment „Peluza Cătălin Hîldan”.

Dănuț Lupu, semne obscene, după ce a fost jignit la meci de fanii „câinilor”

Dănuț Lupu, fostul mare jucător al „câinilor”, a fost apostrofat de fani pe 25 august, la Supercupa României la handbal, pierdută de Dinamo în fața celor de la Dobrogea de Sud, 18-19.

Lupu s-a răfuit serios cu fanii dinamoviști, pe care i-a contestat în ultimele luni, în special pe cei din programul DDB. Pagina de Facebook DDB Italia a publicat un videoclip de 1 minut în care se aude cum fanii lui Dinamo îl înjură pe Lupu și strigă „Bețivule, bețivule!”.

Moment în care fostul fotbalist, care voia inițial să părăsească arena din Alexandria, s-a întors pentru a le arăta semne obscene suporterilor. Au urmat huiduieli și alte scandări dure: „Lupule, ești o mizerie!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

ULTIMA ORĂ Dinamo și Dario Bonetti au reziliat contractul! Cine va conduce antrenamentul de azi

Dario Bonetti, mesaj amplu după plecarea de la Dinamo: „Am prevestit că se va întâmpla asta” + cum își radiografiază mandatul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  15 Septembrie 2021, 09:52

Pana la urma cine era perdantul? Nu tot DINAMO?

robertmoro
robertmoro  •  14 Septembrie 2021, 20:09

Chiar nu merită "lănuț dupu" atâta atenție și importanță . Este doar un infractor mărunt .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează