SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Reacția lui Xavi Pasqual, după eșecul la limită al „câinilor” în fața lui Porto: „Să nu uităm că Dinamo este cea mai slabă echipă a acestei grupe”

Xavi Pasqual
Foto: GSP
Xavi Pasqual Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 12:46 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 13:45

Dinamo a fost învinsă dramatic de Porto, scor 26-27, în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. La finalul partidei, Xavi Pasqual, antrenorul alb-roșiilor, a comentat eșecul formației sale.

Totul despre Dinamo - Porto, AICI!

Antrenorul iberic a avut un discurs echilibrat. Acesta a lăudat formația portugheză pentru jocul prestat și reamintește că Dinamo este cea mai slab cotată echipă din această grupă și că trebuie să se ridice de fiecare dată la nivelul adversarilor.

„Vreau să felicit Porto pentru victorie, în primul rând. Nu am ce să le reproşez băieţilor, ei au dat totul, 100%. Nu este rezultatul pe care l-am dorit, dar sunt mulţumit de atitudinea pe care au arătat-o băieţii. OK, am câştigat împotriva lui Kielce şi toată lumea se gândea că Dinamo va ajunge în Final Four. 

Dar să nu uităm că Dinamo este cea mai slabă echipă a acestei grupe din EHF Champions League. Trebuie să muncim în continuare şi să încercăm să ne ridicăm la nivelul acestor echipe. De mâine dimineaţa ne întoarcem la treabă şi încercăm să fim mai buni la ora următorului meci”, a spus Xavi Pasqual potrivit Fanatik.

Cele mai tari poze de la Dinamo - Porto

+45 FOTO

Urmează meciul cu Barcelona

Pentru Dinamo urmează meciul contra catalanilor, actuala deținătoare a Ligii Campionilor. Va fi primul meci al lui Pasqual împotriva fostei sale echipe, pe care a antrenat-o în perioada 2009-2021.

În momentul actual, după 3 meciuri jucate în Grupa B a Ligii Campionilor, Dinamo se clasează pe locul 6, cu doar 2 puncte, în timp ce Barcelona este lider cu 4 puncte.

Dinamo putea egala pe final

„Câinii” au fost aproape să obțină un punct în meciul de vineri seară. Cu două minute rămase, Porto conducea cu un singur gol. „Dulăii” s-au apărat agresiv, au recuperat mingea și au egalat, cu o aruncare din propria jumătate. Portughezii nu au acuzat șocul. Au repus rapid și au trecut din nou în față, 27-26, moment în care Xavi Pascual a cerut timp de odihnă. În ultima secundă, Bannour a aruncat în bară, astfel că Porto s-a impus la limită.

Citește alte știri din handbal:

Gafă uluitoare a arbitrilor în SCM Rm. Vâlcea - CSM București » Au validat golul victoriei în ultima secundă, deși mingea n-a depășit linia porții!

Sală polivalentă de peste 5 milioane de euro, inaugurată într-un oraș cu 30.000 de locuitori: „E cea mai modernă din țară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  01 Octombrie 2021, 22:38

Pai si valoarea echipei Dinamo e mai mare decat celelalte echipe din grupa? Eu zic ca nu

446194735563038
Cony Nick  •  01 Octombrie 2021, 19:33

....tu PasQual cum poti sa vorbesti asa despre echipa Dinamo: ,,că Dinamo este cea mai slab cotată echipă din această grupă,,.... dar tu ce rol ai, când echipa este valoroasa si nu reusesti sa o faci sa câstige .... te echivezi si dai vina pe echipa portii ... La cota este vorba de banii ... aici este vorba de valoarea echipei Dinamo ... La ce COTA te referi ...de pariuri ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează