SPORTURI  »  HANDBAL  »  VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 31-30

Gafă uluitoare a arbitrilor în SCM Rm. Vâlcea - CSM București » Au validat golul victoriei în ultima secundă, deși mingea n-a depășit linia porții!

SCM Rm. Vâlcea și CSM București se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în derby-ul etapei cu numărul 5 din „Liga Florilor”. Partida poate fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro și televizat pe TVR 1 și TVR HD.
SCM Rm. Vâlcea și CSM București se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în derby-ul etapei cu numărul 5 din „Liga Florilor”. Partida poate fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro și televizat pe TVR 1 și TVR HD.

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 19:33 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 20:49

SCM Rm. Vâlcea a învins-o pe CSM București, scor 31-30, în derby-ul etapi cu numărul 4 din Liga Florilor. Brigada de arbitri a validat un gol incorect în ultima secundă a meciului. 

SCM Rm. Vâlcea a condus-o pe CSM București pe durata întregii partide. Cu un joc ofensiv extraordinar, atacuri din toate zonele terenului, vâlcencele s-au desprins și la 4 goluri. 

„Tigroaicele” au fost ținute în joc doar de forma Cristinei Neagu. Interul stânga a marcat 15 goluri. Un nou meci mare, după cel cu Podravka, din week-end, când a punctat de 14 ori. 

SCM Rm. Vâlcea - CSM București, decis de o gafă incredibilă de arbitraj

Finalul a fost de-a dreptul dramatic. Vâlcencele au condus cu 30-29 în ultimul minut. Omoregie și-a asumat o pătrundere în zona centrală și a aruncat printre picioarele portarului advers. Gazdele au mai avut 20 de secunde pentru acțiunea câștigătoare. 

Mireya Gonzalez a aruncat în ultima secunde. Grubisic a oprit mingea pe linia porții, dar arbitrii au fost păcăliți! Au validat golul.

Gafă uluitoare a arbitrilor în SCM Rm. Vâlcea - CSM București » Au validat golul victoriei în ultima secundă, deși mingea n-a depășit linia porții!
FOTO: Captură @TVR 1

CSM București, doar locul 4 în „Liga Florilor”

SCM Rm. Vâlcea ajunge la 7 puncte în primele 4 meciuri și urcă pe locul 7 în „Liga Florilor”. CSM București pierde primul meci din acest campionat și ocupă doar locul 4, sub Brăila, Cisnădie și Buzău.

Următorul meci al campioanelor de la CSM București este pe teren propriu, contra Devei. În Liga Campionilor va fi o pauză provocată de meciurile echipelor naționale.

VIDEO Cristina Neagu se gândește la retragere: „Ar fi bine să fac o pauză! Mă gândesc să mă apuc de antrenorat!”

Citește și alte știri din handbal: 

Transfer de marcă reușit de Dinamo: Eduardo Gurbindo vine la echipa lui Xavier Pascual

HC Dobrogea Sud a ratat calificarea în grupele EHF! Victorie amară obținută de constănțeni în fața lui Wisla Plock

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
123abc.
123abc.  •  01 Octombrie 2021, 13:50
Postat de Crystynyca Tractorist pe 01 Octombrie 2021, 04:15

Imaginea va contrazice parerea! E gol 100%.

Gol 100%, tu știi atunci când se validează un gol?

123abc.
123abc.  •  01 Octombrie 2021, 13:48
Postat de dubluv pe 01 Octombrie 2021, 07:55

din imagine nu se vede clar ca nu a fost gol.

Era nevoie de ceva mai clar ca imaginea asta?

123abc.
123abc.  •  01 Octombrie 2021, 13:45
Postat de fcsb_echipa_fara_identitate pe 01 Octombrie 2021, 12:55

CSM o merită, aduc jucătoare străine pe salarii babane la final de carieră, pe care Gyor, Buducnost, Metz, Brest, Rostov și alții le reziliază contractele. Iar papagalul de Adi Vasile, nici de secund e bun, de ce il tot tin???

Jucatoarele astea străine vin pe aceleași salarii ca și jucatoarele românce care nu se ridică la nivelul străinelor din lot, Dedu a vrut salariu mai mare după ce în ultimul an de contract cu CSM a stat mai mult pe bancă, Pintea a ales să meargă la mai bine la Gyor, Perianu nu face față presiunii de la o echipă cu pretenții, a fost și cazul lui Seraficeanu, fata după câteva meciuri bune la echipa de club și după câteva meciuri la naționala voia sa i se mărească salariul foarte mult, de asta Baia Mare i-a făcut vânt. Concluzia, majoritatea jucatoarele românce ori nu fac față la o echipă cu pretenții ori au pretenții exagerate la salariu.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close