SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Ce urmează pentru Dinamo la handbal în Liga Campionilor: când joacă împotriva lui PSG și unde poate avea loc meciul

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 08:10

Dinamo s-a calificat în „optimile” Ligii Campionilor la handbal masculin, după ce a trecut de Sporting Lisabona cu dublă victorie, și va juca împotriva lui PSG.

  • Dinamo s-a impus în tur cu 26-25, iar în retur a câștigat cu 26-24

Dinamo va întâlni în „optimile„ Ligii Campionilor cea mai bogată echipă din handbalul european: Paris Saint Germain. PSG are un buget de 17 milioane de euro și o echipă stelară. Parizienii au terminat pe locul 2 grupa A, cu 11 victorii și 3 înfrângeri, în spatele Barcelonei. Prima manșă se dispută în România, pe 18/22 martie, iar returul pe 25/29 martie în deplasare.

VIDEO » Bucuria dinamoviștilor de la finalul partidei cu Sporting

 Dinamo - PSG în Sala Polivalentă sau la Cluj? 

„Suporterii vor decide unde jucăm”, a anunțat Daniel Georgescu, președintele secție de handbal de la Dinamo Dinamo mai mult ca sigur nu poate juca partida din „optimi”, cu PSG, în sala proprie, pentru că e mult prea mică pentru interesul uriaș din jurul acestei partide. 

Federația Europeană de Handbal impune și ea anumite standarde pentru fazele superioare, astfel că Dinamo are de ales între alte două sălii: Sala Polivalentă din București sau Sala Sporturilor din Cluj Napoca. Dacă în Polivalenta bucureșteană vor putea intra aproximativ 5.000 de fani, la Cluj numărul lor ar fi dublu. Paradoxal, Daniel Georgescu, omul care se ocupă de echipa de handbal de la Dinamo, a anunțat că suporterii vor fi cei care vor decide unde se va juca partida tur cu PSG. 

„Dacă suporterii vor la București, rămânem la București, dacă vor să mergem la Cluj, atunci vom merge în Ardeal”, a spus oficialul. Fanii lui Dinamo sunt înfrățiți cu cei ai „șepcilor roșii”, astfel că ar putea face front comun în disputa cu PSG. „Ar fi ceva de vis cu 10.000 de suporteri în spate. Dar casa noastră e Dinamo, o să vedem ce se va decide”, au spus și jucătorii.

Citește și: 

Dinamo, performanță unică în Liga Campionilor! E singura formație neînvinsă în acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  02 Martie 2020, 08:52

E totusi Capitalism Sa il respectam si sa dam dolarului ce e al dolarului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează