SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Dinamo s-a despărțit de Novak Boskovici » Probleme mari de lot pentru campioană

FOTO: facebook.com/csdinamo
FOTO: facebook.com/csdinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 12:07

Dinamo, campioana României la handbal masculin, joacă joi al 8-lea meci în grupa C din Liga Campionilor, în Slovenia, cu Gorenje Velenje, dar are probleme de lot.

Adus în vară pentru a suplini plecarea croatului Jakov Vrankovici, la Tatabanya (Ungaria), sârbul Novak Boskovici (28 de ani) a cerut rezilierea contractului cu Dinamo după doar 4 luni. 

Interul dreapta nu s-a adaptat deloc jocului "câinilor", iar evoluțiile lui au fost mai degrabă modeste. Drept dovadă, în Liga Națională, în cele 11 jocuri, Boskovici nu a marcat decât 28 de goluri, iar în Liga Campionilor a avut doar 10 reușite. Mult prea puțin pentru un handbalist care s-a vrut a fi titularul postului de inter dreapta.

Singurul joc cu adevărat bun făcut de sârb a fost cel de la Călărași, cu Dunărea, în etapa a 4-a, când a marcat de 9 ori în victoria cu 29-24.

"Îi mulțumim lui Novak Boskovici pentru perioada petrecută la Dinamo. Îi dorim mult succes în carieră. Raporturile contractuale între CS Dinamo și handbalistul sârb s-au încheiat pe cale amiabilă. Rezilierea s-a perfectat la solicitarea jucătorului, din motive personale", a fost comunicatul clubului din Ștefan cel Mare. 

18 jocuria disputat Novak Boskovici în tricoul lui Dinamo și a marcat 38 de goluri, 28 în campionat, 10 în Liga Campionilor

Fără Gaiducenko și Irimuș!

Dinamo va juca joi, de la ora 20:00, în direct pe TV Digi Sport și TV Telekom Sport, al 8-lea meci în grupa C a Ligii Campionilor. "Alb-roșiii" sunt ultimii în clasament, cu doar două puncte, și nu mai au nici o șansă de calificare.

Echipa a plecat miercuri dimineață spre Slovenia, dar în avion nu au urcat și bielorusul Vadim Gaiducenko (accidentat) și Ionuț Irimuș, portarul care a fost învoit pentru a-și rezolva câteva probleme familiale. Nici Sajad Esteki, care nu a evoluat în ultima etapă de campionat, cu Steaua, nu e complet refăcut după o accidentare mai veche, dar iranianul a plecat totuși spre Velenje. 

În ultimele 8 meciuri disputate de Dinamo, în campionat și Liga Campionilor, "câinii" au înregistrat o singură victorie și 7 înfrângeri! În meciul tur, cu Gorenje Velenje, slovenii au câștigat la București cu 27-26. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează