SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / DINAMO-DOBROGEA SUD CONSTANȚA (VINERI, ORA 18:25, TVR1)

Dinamo și HC Dobrogea Sud Constanța sunt pregătite pentru marele derby!

Vitaly Komogorov (în săritură) a jucat în trecut și la Dinamo. Azi își va înfrunta din nou vechii prieteni FOTO
Vitaly Komogorov (în săritură) a jucat în trecut și la Dinamo. Azi își va înfrunta din nou vechii prieteni FOTO

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 15:56 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 16:15

Dinamo și Dobrogea Sud Constanța se întâlnesc în etapa a 11-a, în sala Rapid. Cele două formații sunt principalele contracandidate la titlu. ”Dulăii” conduc cu 8-2 la general, în ultimii trei ani!

S-au întâlnit pe 13 septembrie, la Sf. Gheorghe, în finala Cupei României. Dinamo s-a impus atunci, 24-21, dar 40 de minute constănțenii au jucat de la egal la egal. De altfel, în ultimii ani, Dinamo a câștigat clar duelul cu marea rivală, având 8-2 la meciurile directe.

L-au transferat pe Hanțaru

Antrenorul Constantin Ștefan nu îi poate folosi vineri pe Vali Ghionea, Andras Szasz (coronavirus), dar nici pe Octavian Bizău și Makrem Missaoui (accidentați). Va reveni însă pe teren golgeterul Ante Kuduz. "Meciurile cu Dobrogea au fost întotdeauna foarte importante, tensionate. Constănțenii încearcă mereu să ne pună cât mai multe probleme. Dar e un test util pentru noi înainte de deplasarea de la Berlin, cu Fuchse, de săptămâna viitoare", a declarat antrenorul de la Dinamo.

Dinamo a anunțat joi un nou transfer. Este vorba de un alt tânăr român, care a dat satisfacție în ultimul timp: Dragoș Hanțaru. Crescut la Bacău, Hanțaru a ajuns la Călărași, echipă pentru care a jucat în primele 10 etape."Sunt bucuros că am venit la cea mai valoroasă echipă a momentului în handbalul românesc. Voi da totul pe teren și sunt sigur că voi crește alături de jucătorii consacrați de la Dinamo", a declarat Dragoș Hanțaru pentru site-ul clubului bucureștean.

Ei rămân favoriții!

„E marele derby pe care-l așteptăm de când am pierdut Cupa României. Ei sunt favoriți, de departe, la câștigarea campionatului. Și dacă-i batem acum, tot ei sunt favoriți. Încercăm să jucăm cel mai bun handbal, să ne ridicăm la valoarea adversarului”, a subliniat președintele constănțean, Ionuț Rudi Stănescu.

Dobrogea are tot lotul la dispoziție, nu va avea nicio absență, dar are un mare impediment. A jucat ultimul meci oficial pe 11 octombrie 2020. "Aceasta este situația, trebuie să ne adaptăm. Luăm partea bună, am putut să ne pregătim acasă și să remediem ceea ce nu mergea prea bine la echipă", a adăugat oficialul constănțean.

Dinamo a câștigat toate cele 10 partide de până acum, în timp ce Constanța a pierdut un singur meci, disputa de pomină cu Poli Timișoara în care a condus cu 9 goluri diferență la un moment dat!

Programul etapei a 11-a, București, vineri 27 noiembrie

Sala Rapid 
10:15 CS HC Buzău-CSM Bacău 
13:00 Poli Timișoara-CSM Focșani 
15:40 CSM Vaslui-Magnum Botoșani 
18:25 Dinamo-Dobrogea Sud Constanța (TVR1) 

Sala Apollo 
11:00 Potaissa Turda-CSM Reșița 
13:45 CSU Suceava-CSM București 
16:30 Steaua București-Minaur Baia Mare (TVR2) 
19:15 CSM Făgăraș-Dunărea Călărași

Minaur Baia Mare și Dunărea Brăila și-au aflat grupele în EHF European League!

EXCLUSIV Oana Manea, despre experiența dezolantă a carierei: „Nu știu dacă am luat două salarii în 10 luni. Mi-au dat GPS-ul și mi-au zis: «Descurcă-te!»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close