SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - SPORTING 26-24

DINAMO - SPORTING 26-24 // Saeid Heidarirad, eroul lui Dinamo: „Suntem ca o familie, ne iubim! Vom încerca să câștigăm și cu PSG”

foto: Raed Krishan +44   FOTO
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 19:43

Saeid Heidarirad (29 de ani) a fost eroul lui Dinamo în victoria cu Sporting Lisabona, 26-24, care le-a asigurat roș-albilor calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin.

  • Dinamo va juca în „optimile” Ligii Campionilor la handbal masculin cu PSG, cea mai bogată echipă din lume. (Detalii AICI)
  • Cele două manșe din „dubla” Dinamo - PSG vor avea loc în perioadele 18-22 martie și 25-29 martie

Portarul iranian a avut numeroase intervenții salvatoare pe durata meciului, fiind, la fel ca în meciul tur, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Ștefan Constantin. 

„E prima oară când reușim să ne calificăm în această fază. A fost un meci formidabil, suporterii noștri au fost extraordinari. Toată lumea ne-a încurajat și ne-a ajutat, acum ne pregătim să sărbătorim. 

Am fost ajutat și de apărare, dar treaba mea e să-mi ajut echipa. Handbalul nu e un sport invidividual: eu îmi ajut colegii, iar ei mă ajută pe mine. Suporterii au fost extraordinari, întotdeauna au fost alături de noi. Noi suntem ca o familie, ne iubim, totul este ok și sper ca această echipă să fie susținută și în sezonul următor

Vom juca împotriva celor de la PSG, chiar dacă ei sunt mai buni. E una dintre cele mai bune echipe din Europa, dar noi vom încerca să câștigăm”, a declarat goalkeeper-ul iranian, la TV Telekom Sport. 

VIDEO // Bucuria dinamoviștilor de la finalul partidei cu Sporting

+40 FOTO

Vezi și: 

DINAMO ÎN LIGA CAMPIONILOR // PSG, adversara din „optimi”, e cea mai bogată echipă din lume!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
creeperno999
creeperno999  •  01 Martie 2020, 22:48

Bravo portare

prostiidelafc5b
prostiidelafc5b  •  01 Martie 2020, 20:05

un fenomen!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează