SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Disputa Vipers Kristiansand-FTC Budapesta a fost amânată » Două cazuri de COVID la maghiare

Maghiarele au zburat până în Norvegia cu escală la Amsterdam FOTO FTC Budapesta
Maghiarele au zburat până în Norvegia cu escală la Amsterdam FOTO FTC Budapesta

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 21:14 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 21:25

În Ungaria cazurile de COVID au anulat multe meciuri de handbal în campionatul masculin, dar și disputa de Liga Campionilor Pick Szeged-PSG, care trebuia să se joace pe 17 septembrie

Federația Europeană de Handbal a anunțat că meciul dintre Vipers Kristiansand și FTC Budapesta, care era programat sâmbătă, de la ora 19:00, a fost amânat la o dată care va fi anunțată. Delegația maghiară a ajuns joi după-amiaza în Norvegia. Echipa s-a dus la hotel și, conform regulilor norvegiene, serviciul de sănătate norvegian a prelevat eșantioane de la toți membrii echipei, aceștia neavând voie să părăsească hotelul până la sosirea rezultatelor!

Norvegienii au anunțat că pentru două jucătoare maghiare testul a fost pozitiv la virusul SARS-COV 2, astfel că meciul a fost amânat. Maghiarii au declarat că efectuaseră un test miercuri dimineață, înainte de plecarea în Norevgia, iar rezultatul a fost negativ pentru toată lumea. Jucătoarele pozitive au fost separate de restul delegației. În România, SCM Rm. Vâlcea a avut și ea două jucătoare confirmate pozitiv plus antrenorul secund, dar meciul cu HC Odense, de sâmbătă, ora 17:00, se va disputa.

Primul meci anulat în Liga Campionilor, la handbal, a fost cel dintre Pick Szeged și PSG, la masculin. Formația maghiară a ajuns la șase cazuri pozitive în echipă!

CSM București face parte din aceeași grupă a Ligii Campionilor din care face parte și FTC Budapesta.

Vlad Enăchescu atacă FRH: „A fost refuzată o propunere TV superioară financiar și acum încearcă să ceară bani iubitorilor de handbal?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
murdoch.mysteries
murdoch.mysteries  •  19 Septembrie 2020, 08:06

Se pozitiveaza si altii. E joc de contact°!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close