SPORTURI  »  HANDBAL  »  PAY PER VIEW LA FRH

Vlad Enăchescu atacă FRH: „A fost refuzată o propunere TV superioară financiar și acum încearcă să ceară bani iubitorilor de handbal?”

Vlad Enăchescu, fost coordonator la echipa de handbal CSM București, a taxat strategia
Vlad Enăchescu, fost coordonator la echipa de handbal CSM București, a taxat strategia

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 18:57 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 19:32

Comentatorul sportiv Vlad Enăchescu, fost coordonator la echipa de handbal CSM București, a taxat strategia Federației de a pune acces cu plată la meciurile din campionatul intern transmise online.

  • CONTEXT: Federația Română de Handbal a lansat zilele acestea FRH TV, o nouă platformă online unde se vor pot viziona meciuri de handbal. Primele meciuri disponibile în platformă sunt jocurile din etapele 2 și 3 ale Ligii Zimbrilor, care au avut loc în 16 și 17 septembrie la Sfântu Gheorghe. Platforma se accesează din subdomeniul tv.frh.ro, contra cost, de la 2,5 lei pe meci

Iată postarea integrală a lui Enăchescu:

„Nicio zi fără surprize de la FRH. Departe de mine dorința de a face un serial, dar dl.preș. Dedu o cere! Ieri discutam despre organizarea deficitară a meciurilor din Liga Zimbrilor, despre repartizarea acestora pe săli, la Sf.Gheorghe, despre pana de curent care ne-a lăsat pe toți în beznă și nu am mai văzut finalul meciului Dinamo - Făgăraș, dar și despre partide care se suprapun. Meciurile care nu au fost live la TVR au fost livrate pe youtube / social media, într-un stream modest, dar până la urmă acceptabil dacă chiar vrei să urmărești un meci, mai ales după pandemia asta…

Vlad Enăchescu atacă FRH: „A fost refuzată o propunere TV superioară financiar și acum încearcă să ceară bani iubitorilor de handbal?”
Vlad Enăchescu


“Handbalul sport național” este sloganul FRH. În repetate rânduri s-a evidențiat ideea că handbalul trebuie să aibă expunere cât mai mare pentru meciuri și echipe, pentru sponsori, cu vizibilitate cât mai bună, etc. Doar vorbe și demagogie, pentru că ultimul gest la FRH ne demonstrează că una se spune și alta se face. De astăzi meciurile care nu sunt live pe TV se transmit pe net, dar pay-per-view, la 5 lei bucata! 

Dincolo de calitatea precară a platformei (vezi foto jos), în afară de faptul că unii oameni au plătit, dar nu au putut vedea meciul pentru care au achitat cei 5 lei, mă întreb unde a dispărut interesul vis a vis de mediatizarea handbalului? Gata? A murit? Adică a fost refuzată o propunere TV superioară dpdv financiar față de cea a TVR-ului, cu mai multe meciuri live pe etapă garantate și acum FRH încearcă să ceară bani pentru a oferi conținut iubitorilor de handbal? Acesta este noua strategie de marketing - “Handbal pe bani”? Superb. Puține mai sunt de adăugat. Și toate astea în condițiile în care EHF TV, o platformă infinit mai bine pusă la punct, oferă amatorilor meciuri de Liga Campionilor, free of charge!!! Și apropos de handbalul european: astăzi iar s-au suprapus meciuri din Liga Zimbrilor cu partide din Champions League. La fotbal, UEFA nu vede cu ochi buni un astfel de gest și interzice cluburilor / Ligii / Federației să programeze partide din competiția internă în același timp cu cele din cupele europene. Pentru EHF e ok oare?

#handbal #comentez #handbalpeinterese #sport #instasport #dictatorul #ehf #handball #handbalpebani”

Image may contain: text that says "AA tv.frh.ro FRH 404! Of, ghinion! Pagina căutată s-ar putea să fi fost ștearsă sau să nu fi existat deloc."

VIDEO Sajed Heidarirad, portarul lui Dinamo, reproș pentru Alexandru Dedu: „Eu am fost cel mai bun portar!”

Esbjerg-CSM București. Adi Vasile are soluția pentru victorie: „Așa batem în Danemarca!”

EXCLUSIV 3 cazuri de coronavirus la SCM Rm. Vâlcea » Meciul cu Odense din Liga Campionilor în pericol!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
10155483188553498
Cristian Vavure  •  19 Septembrie 2020, 01:41

ehftv transmite gratis toate meciurile dar Nu in tarile din care provin cele doua echipe !

10155483188553498
Cristian Vavure  •  19 Septembrie 2020, 01:34

Sunt 6 meciuri pe etapa transmise online care nu aduc mai mult de 1000 de euro, in conditiile in care cele foua meciuri tari se dau de care TVR ! 1000 de euro inmultit cu 30 de etape ne da cam 30 de mii de euro ! Iar imaginea e f slaba !

sibelius
sibelius  •  18 Septembrie 2020, 21:50
Postat de Constantin Mosnegutu pe 18 Septembrie 2020, 19:50

Avem cumva ceva interese personale mr. enachescu? Cat ii dai lui gabita din partea lu matale? Cum care gabita? Firea, bre!!!

Nenea, pune-ti ochelarii sau roaga pe cineva sa-ti explice ce inseamna "fost". Faptul ca Dedu si Gabita sunt din acelasi partid nu mai conteaza.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează