HANDBAL  ·  LIGA CAMPIONILOR

ESBJERG - CSM BUCUREȘTI 22-24 // VIDEO Denisa Dedu, jucătoarea primei etape în Liga Campionilor!

Articol de — Joi, 10 Octombrie

Denisa Dedu (25 de ani), portarul de la CSM București, a apărat magnific în disputa de la Esbjerg, scor 24-22, în debutul noului sezon al Ligii Campionilor la handbal feminin și a fost desemnată cea mai bună jucătoare a primei etape.

Federația Europeană de Handbal a anunțat, pe baza voturilor exprimate, jucătoarea etapei în runda de debut a Ligii Campionilor, la feminin. Aceasta este portarul naționalei României și al CSM București, Denisa Dedu. Goal-keeperul a avut o prestație formidabilă în meciul din Danemarca, câștigat de CSM București, 24-22 contra celor de la Esbjerg. Dedu a avut 16 intervenții magistrale și un procentaj de 42%! A parat inclusiv trei aruncări de la 7 metri cu care și-a ajutat echipa să câștige. 

Denisa Dedu a concurat la titlul de „jucătoarea etapei” cu veterana Heidi Loke, pivotul norvegian al celor de la Vipers Kristiansand, și cu tânăra slovenă Alja Varagici, de la Krim Ljubljana. 

La 36 de ani, Loke a marcat de 8 ori în victoria echipei sale, 31-22 cu FTC Budapesta, iar Varagici a fost golgeterul primei etape cu cele 12 goluri marcate în poarta celor de la Most. Campioana Sloveniei a pierdut însă acasă, 29-31! 

„Sunt foarte fericită, mă bucur că am debutat cu dreptul în Liga Campionilor. La primul meu meci, am avut niște trăiri senzaționale. Cel mai important e că am câștigat, iar victoria aparține în egală măsură tuturor colegelor”, a declarat Denisa Dedu.  

What a spectacular performance in goal from the 25-year-old Romanian goalkeeper, Denisa Dedu. 🥅 The CSM Bucuresti Oficial goalie made life hard for her opponents and delivered an out-of-this-world goalkeeping display. 💡Only 8 conceded goals in the first half and a consistent performance throughout 60 minutes, made her the best star and player of this Round 1.

Publicată de EHF Champions League pe Miercuri, 9 octombrie 2019

VEZI ȘI:

Esbjerg - CSM București 22-24 // INTERVIU Adi Vasile, după debutul la CSM: „Apărarea va trebui să salveze atacul până vom avea tot lotul!”Un bărbat care a reclamat un transport de lemne a primit a 2-a zi un plic. Ce conținea

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, ATP

Turneul din Viena

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

FC Argeș - Farul

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:30 Baschet M

SCM Timișoara - SCMU Craiova

Digi 3, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1

Politehnica Iași - FC Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bielefeld - Hamburger

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Fiorentina

Digi 2, Look Plus, Telekom 2
21:45 Fotbal, Premier League

Sheffield Utd - Arsenal

Eurosport
Program TV complet

Liga 1