HANDBAL  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Acuzații în culisele handbalului românesc: „Dedu a câștigat alegerile cu șmenuri! A știut să facă șmenuri și a fost și politică treaba!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2020 10:31 / Actualizat miercuri, 30 decembrie 2020 16:50

Cristian Gațu, 75 de ani, dublu medaliat olimpic, cu argint şi bronz, dublu campion mondial la handbal cu echipa României și fost președinte al Federației Române de Handbal, a acceptat invitația de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia. Acesta a comentat situația handbalului de acum, dar și în ce relații se află cu Alexandru Dedu, șeful handbalului românesc.

- Domnule Gațu, de ce stăm așa rău la băieți, la fete?
- Stăm rău? Nu mă provoca! Eu am fost președinte timp de 18 ani.

- Dar ați pierdut alegerile!
- Am pierdut alegerile cu Dedu pentru că el a știut să facă șmenuri. Șmenuri! Eu primeam multe telefoane, cu două săptămâni înainte de alegeri. Mă luptam cu MTS-ul să iau bani și chiar am vrut să mă retrag la un moment dat. Și le spuneam oamenilor care mă sunau să-l aleagă pe Dedu. Așa că...

- Acum sunteți președinte de onoare.
- Da, dar nu am nicio relație cu Dedu. M-a sunat și mi-a spus că m-au ales președinte în unanimitate, dar l-am rugat să-mi spună cu ce să-i ajut. Nu s-a mai întâmplat nimic de atunci. Oricum, a fost și politică treabă, din păcate! Categoric, a fost o mișcare politică!

- În ce relații sunteți cu federația?
- În niciuna!

- Dedu e un președinte bun?
- După mine, Dedu nu este un președinte bun. Deși el zice că e bun.... Dedu a distrus toate Centrele de Excelență. Le-a desființat! E mai ușor să desființezi decât să construiești. Vorbim de handbalul masculin, acum toate echipele au câte trei-patru jucători crescuți în centrele alea, dar el a desființat tot! 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

CITEȘTE ȘIDeși se află în divorț și artista l-a acuzat că a cheltuit sume exorbitante cu amantele, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au plecat împreună la munte! Ce se întâmplă acum cu cei doi
Libertatea
Comentarii (3)
Mircea Gabriel Bleoca  •  31 Decembrie 2020, 01:17
Postat de bazinga pe 30 Decembrie 2020, 21:21

Taci din gura, Gatzule ! Tu vorbesti ? Mai ai tupeu ? Incredibil !Ai imbatranit degeaba!

Vorbești să te afli în treabă cu sticla-n față!!! Citește articolul și nu lăsa aversiunea să-ți strice mansarda! În România doar doi foști șefi de federație merită respectul. Balaș(D-zeu să o odihnească) și Gațu! Ăștia doi aveau un har în rezolva problemele! Nu mai spun ce sportivi au fost! Pentru mine Gațu e cel mai bun conducător de joc al handbalului mondial din toate timpurile!! Dedu e un fel de Burleanu de la FRF!! Păcat, că l-am apreciat cât a fost handbalist la Steaua și Barcelona!!

bazinga  •  30 Decembrie 2020, 21:21

Taci din gura, Gatzule ! Tu vorbesti ? Mai ai tupeu ? Incredibil !Ai imbatranit degeaba!

becail  •  30 Decembrie 2020, 18:18

Gatu are dreptate! Politicul l-a impus pe Dedu! Acest individ egocentric a condus apoi handbalul spre dezastru! Federația este SRLul lui!

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Getafe
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1