SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM CRAIOVA

EXCLUSIV Clipe teribile la Craiova! Antrenorul, operat de urgență pe inimă: „Mi-au găsit vase de sânge astupate în proporție de 80%”

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 19:29

Antrenorul SCM Craiova, Bogdan Burcea, a fost supus unei intervenții pe cord. „Sunt norocos că sunt în viață”, a declarat tehnicianul.

Probleme mari de sănătate pentru antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea (46 de ani), tehnicianul cu care echipa din Bănie cucerea anul trecut Cupa EHF.

Miercuri, la antrenamentul echipei, tehnicianului i s-a făcut rău.

A fost dus de urgență la spital, antrenorul având înțepături mari în zona inimii. I-a fost făcut de urgență o coronarografie, care a dezvăluit faptul că trebuie operat de urgență, având nevoie de un stent la inimă.

"Sunt norocos că mai sunt în viață. Mi-au găsit vase de sânge astupate în proporție de 80%", a declarat tehnicianul, de pe patul spitalului. Tehnicianul a ținut să le mulțumească tuturor cadrelor medicale care au avut grijă de el, în aceste zile critice.

"Vreau să-i mulțumesc asistentului șef de la SMURD Craiova, Ovidiu Catalina și domnului doctor cardiolog Eugen Cereanu. Au acționat rapid și mi-au salvat practic viața", a spus tehnicianul.

El a fost operat la București de chirugul cardiolog doctorul Cristina Spânu.

"Vreau să-i mulțumesc și dumneaei pentru profesionalismul de care a dat dovadă", a subliniat antrenorul.

Nu are voie pe bancă, la Brașov

SCM Craiova joacă duminică, la Brașov, un meci extrem de important pentru viitorul echipei în sezonul voiitor. Va fi un meci pentru cupele europene, dar tehnicianul nu-și poate conduce echipa de pe margine.

"Mi s-a transmis că nu am voie în nici un chip să merg la meci. Eu mă simt bine însă și nu pot sta deoparte. Trebuie însă să mă gândesc și la sănătatea mea", a declarat Bogdan Burcea.

Speră însă într-o mobilizare a fetelor sale și are încredere în secunzii săi, Costin Dumitrescu și Grigore Albici.

"Fetele trebuie să joace pentru ele, nu pentru mine. Știu foarte bine că de acest meci depinde în mare măsură locul de cupă europeană în sezonul viitor", a declarat tehnicianul Craiovei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1947100095364119
Furculesteanu Razvan  •  12 Aprilie 2019, 23:35
Postat de lapusneanul pe 12 Aprilie 2019, 20:16

cred ca se numeste preinfarct...

Nu exista preinfarct...... Nicăieri în cărțile de medicina. A avut niște artere înfundate..... Coronarele..... Cum spunea cineva mai sus..... Corect..... Angina pectorala..... Și nu a avut intervenție chirurgicala.... Montarea stent ului este cardiologie intervenționala..... Nu chirurgie cardiovasculara..... Mari diferențe....

mobutu
mobutu  •  12 Aprilie 2019, 20:48

Din partea lui mobutu, MULTĂ SĂNĂTATE pt cel mai mare antrenor craiovean din sportul de echipa! Hai Craiova!!

ciclistul
ciclistul  •  12 Aprilie 2019, 20:26

Factori de risc cuprind pe langa varsta inaintata, stres samd si: gena, colesterolul, hipertensiunea, fumatul, alcoolul, diabetul, sedentarismul, supraponderalitatea, consumul de zahar si grasimile etc. Si tipul de comportament chiar.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează