SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - URUGUAY 36-19

EXCLUSIV / CORESPONDENȚĂ GSP DE LA AARHUS Denisa Dedu, fabuloasă cu Uruguay: două goluri din poartă în poartă

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 00:00

Denisa Dedu a fost prima dată la un Campionat Mondial la 17 ani, în 2011. De atunci portarul de la Corona a căpătat multă experienţă, a prins curaj şi acum speră să ajungă şi la o ediţie a Jocurilor Olimpice.

Aseară, în meciul cu Uruguay, Denisa a profitat de două ori de ieşirile goalkeeperului sud-american, şi a marcat din poartă în poartă. E primul portar care marchează două goluri în acelaşi meci!

"Nu ştiam lucrul ăsta. Mă bucur că am reuşit. Noi, portarii, antrenăm astfel de aruncări, acum mă bucur că am dat direct la ţintă", a adăugat Denisa. "Cel mai important e că echipa a câştigat, avem moralul ridicat", spune Dedu.

Goalkeeperul spune că nu a avut deloc emoţii. "Emoţii am avut în tribună, la meciul cu Danemarca, în teren e mai uşor". Denisa a adunat 12 intervenţii şi un procentaj foarte bun, de 39 la sută.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cristinaco71
cristinaco71  •  21 Martie 2016, 15:47

Felicitari Denisa, tine-o tot asa!!!

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  20 Martie 2016, 18:23

m-am indragostit de portarita asta. Gol din poarta in poarta rar vezi indiferent de sport.

mplttev
mplttev  •  20 Martie 2016, 11:33

Nu știe să închidă unghiul pe scurt la aruncările extremelor. A dat 2 goluri dar a primit vreo 4 din aceste faze pe care putea să le rezolve. E totuși o portăriță valoroasă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează