SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

EXCLUSIV. Crina Pintea are coronavirus. Ratează turneul final al Campionatului European

Crina Pintea ratează Euro 2020
Crina Pintea ratează Euro 2020

Articol de - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 10:49 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 13:44

Probleme mari pentru selecționerul Bogdan Burcea. La ultimele teste RT-PCR, Crina Pintea, dar și cei doi masori ai echipei naționale, au ieșit pozitivi! 

UPADATE ora 13:30

Directorul CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, a vorbit despre neparticiparea handabalistei la Campionatul European: „Virusul trăieşte lângă noi, nu ştim pe care ne atinge, pot să mă dau exemplu şi pe mine, care oricât m-am protejat, uneori exagerat, tot l-am luat. Îmi pare foarte rău pentru Crina Pintea, care pe lângă că e o jucătoare uriaşă pentru clubul nostru şi pentru România, pierde această şansă extraordinară la europene. 

Aşteptăm să se refacă cât mai repede, mai ales că noi, la CSM, am pus acces pe grija faţă de tot lotul. Am făcut cam 800 de teste până acum la club, câte două, trei pe săptămână şi nu e tocmai ieftin. Am făcut achiziţie publică pentru circa 1.000 de teste, dintre care am făcut 800, iar la 3-400 de lei per test, calculaţi cât ne costă din bani neprevăzuţi în buget”.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

România trebuie să-și refacă total planurile pentru Europeanul din Danemarca. Asta după ce la ultimul test COVID-19 efectuat, una dintre jucătoarele de bază a fost descoperită pozitiv. Este vorba de Crina Pintea, pivotul care era titular atât în faza de apărare, dar și în atac!

Crina Pintea a participat la antrenamente şi a intrat în contact cu toate colegele!

Crina a participat la toate antrenametele echipei, a fost la ședința foto înainte de plecarea la Euro, și a intrat în contact cu toate coechipierele. Sunt multe colege care nu au avut coronavirus în lotul convocat de Bogdan Burcea și Robert Licu.

Sunt și alte bătăi de cap pentru selecționerul Bogdan Burcea. Cei doi masori ai echipei naționale: Claudiu Mărășteanu și Cristinel Gâgiu. Aceștia au intrat în contact cu toate jucătoarele și este posibil să mai apară și alte jucătoare! Tocmai de aceea, s-a evitat anunțarea lotului cu care luni, 30 noiembrie, România ar trebui să plece în Danemarca. E posibil să fie făcut un nou test la lotul național. 

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN HANDBAL:

Iulia Dumanska a ajuns în cantonamentul „naționalei” și va merge la Euro

EXCLUSIV Oana Manea, despre experiența dezolantă a carierei: „Nu știu dacă am luat două salarii în 10 luni. Mi-au dat GPS-ul și mi-au zis: «Descurcă-te!»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
briceag
briceag  •  29 Noiembrie 2020, 18:35
Postat de Razvan Marcel pe 29 Noiembrie 2020, 11:39

E o răceală, idioților. Gripa sezionera unde e?

In continuare spui aceleasi prostii, vai de capul tau! *** mor oameni tineri, tu esti orb? Ai iesit din casa?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ceaiuri
ceaiuri  •  29 Noiembrie 2020, 14:10

cele mai concludente testari sunt cele din Danemarca,Burcea sa fie pregatit sa convoace alte jucatoare(banuiesc cele pozitive pot sa fie inlocuite)o sa fie un european atipic...cine are mai putine jucatoare pozitive in lot o sa fie cu sanse mari sa castige

paiazze
paiazze  •  29 Noiembrie 2020, 12:05
Postat de Razvan Marcel pe 29 Noiembrie 2020, 11:39

E o răceală, idioților. Gripa sezionera unde e?

Bai, minte de gaina, gripa e gripa, covrigul e covrig. Cat de letal e covrigul, asta e alta discutie. Dar, daca nu ai citit cu ochii tai rezultatele testului facut de Pintea, sa spui ca e o raceala inseamna sa fii exact asa cum ai zis tu. Esti cumva ziarist? Ai talent la a scoate stiri din propriul cap.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează