SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

EXCLUSIV CSM București se repliază după ce a pierdut-o pe Andrea Lekic » Elizabeth Omoregie și-a prelungit contractul cu „tigroaicele”

Articol de - Publicat vineri, 07 februarie 2020 15:39

Andrea Lekic a semnat cu Buducnost Podgorica, dar CSM București are variante pentru poziția de conducător de joc. 

Elizabeth Omoregie, jucătoarea de culoare născută la Atena, dar cu naționalitate bulgară și slovenă, și-a prelungit contractul cu gruparea patronată de Primăria Capitalei. 

Omoregie (23 de ani) este sigură acum că va fi titulară pe postul de coordonator de joc și plecarea Andreei Lekici a contat, probabil, în opțiunea sa. 

Până acum, Omoregie a jucat mai mult când Lekic a fost accidentată sau a fost folosită pe postul de inter dreapta. 

Omoregie a venit în vara anului 2018 la București, de la campioana Sloveniei, Krim Ljubljana. În primul sezon, a marcat 37 de goluri în Liga Campionilor, iar în actualul sezon are 20 de reușite.

VIDEO // Bucuria „tigroaicelor”, după succesul electrizant cu Metz

+25 FOTO

Vezi și: 

Tomas Ryde a răbufnit împotriva conducătorilor de la CSM București: „Proastă obișnuință!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1573845009458868
Florin Sbenghea  •  08 Februarie 2020, 13:35
Postat de Silviu Craciun pe 08 Februarie 2020, 12:36

Jucatoare ca Lekic nu o sa mai avem nici in 100 de ani ! Nici acuma cand a plecat nu imi vine sa cred ca am avut asa o valoare in echipa ! Succes Andrea !

Foarte adevarat !!! Sunt foarte puțini care își pot da seama ce talent mondial este Andrea ! Rusine conducerii CSM ca nu au reușit să o păstreze. Ce sansa am fi avut sa avem linia de 9 metri cu Neagu-Lekic-Mork

1106890676080193
Silviu Craciun  •  08 Februarie 2020, 12:36

Jucatoare ca Lekic nu o sa mai avem nici in 100 de ani ! Nici acuma cand a plecat nu imi vine sa cred ca am avut asa o valoare in echipa ! Succes Andrea !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează