HANDBAL  ·  HANDBAL

Tomas Ryde a răbufnit împotriva conducătorilor de la CSM București: „Proastă obișnuință!”

Articol de — Joi, 06 Februarie, 16:51

Tomas Ryd, fostul antrenor de la CSM București și de la naționala României, a explicat plecarea sportivei Andrea Lekici la Buducnost, din sezonul următor, prin faptul că fetele nu-și primesc banii la timp!

Suedezul Tomas Ryde a fost foarte acid la adresa fostului său club. Pe Instagram, tehnicianul care a părăsit gruparea bucureșteană după numai 5 etape, în actualul sezon, timp în care a suferit două înfrângeri, a scris despre situația financiară alarmantă de la clubul patronat de Primăria Capitalei.

Tomas Ryde a răbufnit împotriva conducătorilor de la CSM București: „E consecința neplății salariilor!”

A postat o știre despre plecarea Andreei Lekici și a comentat. „E consecința neplății salariilor la CSM, acum pentru patru luni!!! Proastă obișnuință!”, a tunat Ryde.

Când a preluat postul, în vara trecută, Tomas Ryde a mers la club și a cerut expres atunci ca salariile să fie plătite la timp. 

Toate restanțele s-au plătit la acea vreme, dar între timp s-au adunat alte datorii.Un milionar român și-a înjunghiat asistenta, apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină. În trecut, agresorul a avut o relație cu Andreea Marin

Libertatea

Comentarii (2)

xac13  •  07 Februarie 2020, 11:39

Se pot spune despre Ryde , handbal stie si management sportiv . sigur a fost las cand a plecat nu din cauza banilor ci din cauza .... lipsei unei echipe . Accidentate , in refacere sau iesite din forma . foarte greu sa faci echipa !!! Dn.Firea decat chin din asta anual mai bine renuntati la cele doua echipe de handbal ( feminin si masculin ) si va concentrati pe copii si juniori . Performanta sportiva inseamna si altceva decat imagine !!! Presupun ca evitati si o noua injosire a echipei in Norvegia , daca cu Baia Mare a fost deranj mare . Lipsa sigurantei financiare duce de foarte multe ori la inconstanta sportiva ( de forma sportiva !!!) asa cum se intampla acum . Hai fetele !!!

maccsero  •  06 Februarie 2020, 18:44

De unde să le mai dea salarii când s-au ruinat plătindu-l pe al lui Ryde?

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1