HANDBAL  ·  SCM RM. VÂLCEA

EXCLUSIV Florentin Pera a fost internat în spital! Ce a pățit antrenorul lui SCM Rm. Vâlcea

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2019 19:52

Florentin Pera, 39 de ani, antrenorul de la SCM Rm. Vâlcea, s-a simțit rău și a fost dus de urgență cu salvarea la spital.

Deși s-a crezut că e vorba de un preinfarct, investigațiile medicale au stabilit contrariul.

SCM Rm. Vâlcea are probleme înaintea jocului de vineri, din Liga Campionilor, cu Buducnost Podgorica, campioana Muntenegrului, de pe teren propriu. Antrenorul Florentin Pera a fost internat de urgență luni, în urma unor dureri pe care le-a simțit în zona inimii.

"Duminică noapte s-a simțit rău și luni dimineață a fost dus de urgență la spital. Nu sunt probleme la inimă, au fost niște dureri abdominale pe care mulți le-au interpretat altfel. Din cauza stresului și a oboselii acumulate de-a lungul timpului, antrenorul nostru s-a simțit rău", a declarat președintele SCM Rm. Vâlcea, Florin Verigeanu.

"S-au făcut investigații, a făcut un EKG, cu siguranță nu are problemă la inimă. Tensiunea sa a fost foarte bună. A rămas însă pentru o noapte internat în spital pentru a continua toate investigațiile. În zilele următoare, probabil va merge să facă și un control la o clinică specializată", a adăugat Verigeanu.

"Aș vrea să mulțumesc întregului personal de Spitalul Județean Vâlcea, domnului director Dan Ponoran, dar și doamnelor doctore Bănică și Columbeanu, care au fost prompți în solicitările noastre", a spus Verigeanu.

Antrenamentul de luni seara al campioanei României a fost pregătit de Pera, dar a fost condus de "secunzii" Mia Rădoi și Ildiko Kerekeș Barbu.

"Miercuri, cel mai târziu joi, Florentin Pera se va întoarce la antrenamente. Cu siguranță, la meciul cu Buducnost, SCM Rm. Vâlcea îl va avea pe bancă pe antrenorul său, cel cu care am câștigat atâtea meciuri importante", a subliniat Verigeanu.„O situație mai gravă decât Brexitul”. Decizia Elveției care zguduie din temelii Europa
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:30 Fotbal, Liga 2
Comuna Recea - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
14:45 Fotbal, Liga 1
Clinceni - Gaz Metan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Bundesliga
Augsburg - Borussia Dortmund
Digi 3
17:00 Handbal F
ȚSKA Moscova - SCM Râmnicu Vâlcea
Digi 1, Telekom 1
18:45 Fotbal, Liga 2
Petrolul - Dunărea Călărași
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Serie A
Cagliari - Lazio
Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga
Schalke 04 - Werder Bremen
Digi 3
21:30 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Inter - Fiorentina
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Marseille - Metz
Digi 4
Program TV complet

Liga 1