SPORTURI  »  HANDBAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Adevăratul motiv pentru care turul cu PSG se joacă în sala Dinamo: „Rămânem aici, nu fugim!”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2020 12:26

Președintele secției de handbal a celor de la Dinamo, Daniel Georgescu, a explicat în direct la GSP Live motivul pentru care bucureștenii vor juca meciul tur cu PSG din „optimile” Ligii Campionilor în Sala Dinamo. 

  • CONTEXT: S-au vehiculat trei variante pentru partida tur dintre Dinamo și PSG, de pe 22 martie: Cluj Napoca, Sala Polivalentă și sala Dinamo în București. Clujul ar fi fost soluția avantajoasă din punct de vedere financiar, pentru că Dinamo ar fi putut vinde până la 9.000 de bilete, dar până la urmă partida se va juca în sala Dinamo. 

„Nu am spus niciodată că va fi Clujul sau Polivalentă, s-a tot vehiculat că sunt niște regulamente de EHF. Regulamentele de EHF se aplică pentru Liga Campionilor abia de la anul. De la început până la sfârșit noi putem să jucăm în sala Dinamo. Înainte de meciul cu Sporting de acasă, pentru că era o cerere de bilete enorm de mare și chiar nu făceam față, ne gândeam să mutăm la Polivalentă.

Băieții au spus că nu vor, pentru că e totuși o sală mai veche, anostă și nu le arată căldură. Dacă ar fi totuși să mutăm, haideți să mergem la Cluj. De aici s-a creat această polemică, unde jucăm. Dinamo are propria sală, odată cu sala am început și noi să construim echipa, ne-am găsit și noi identitatea. Rămânem aici, nu fugim. Atât avem, cu asta defilăm. Jucătorii își doresc sala Dinamo 100%”, a explicat Daniel Georgescu la GSP Live. 

2.500 de spectatoriau asistat la partida cu Sporting Lisabona, biletele fiind vândute în numai 20 de minute

12 meciuri consecutivefără înfrângere a adunat Dinamo în actuala ediție a Ligii. Este singura echipă neînvinsă din cele 28 de la start

Dinamo va întâlni joi, pe teren propriu, pe marea rivală, Steaua. În tur, steliștii au câștigat la Chiajna, 27-26, printr-un gol marcat în ultima secundă. Meciul va consemna o premieră în handbalul masculin românesc. Partida va fi arbitrată pentru prima dată de un cuplu feminin. Este vorba de Cristina Năstase și Simona Stancu. Federația preia modelul francez, acolo unde surorile Bonaventura arbitrează frecvent în campionatul băieților. 

Citește și:

EXCLUSIV / VIDEO Conflict fără sfârșit » Președintele lui Dinamo a dezvăluit la GSP Live mesajul incredibil primit de la Alexandru Dedu: „Hai să nu ne mai... între noi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
creeperno999
creeperno999  •  03 Martie 2020, 22:55

E bine si asa

rocky2
rocky2  •  03 Martie 2020, 19:47

La Polivalenta se vindeau 5000 de bilete!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  03 Martie 2020, 18:16

AU SI APARUT NIMICURILE SCUT IN JURUL CAPITALISMULUI ADICA MAI PE SLEAU. SOCIAL WELFARE.. PSG INGROAPA IN BANI TOATE CLUBURILE DIN LUME LA UN LOC

Vezi toate comentariile (8)
Comentează