SPORTURI  »  HANDBAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Conflict fără sfârșit » Președintele lui Dinamo a dezvăluit la GSP Live mesajul incredibil primit de la Alexandru Dedu: „Hai să nu ne mai... între noi”

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 10:49

Daniel Georgescu, președintele secției de handbal a celor de la Dinamo, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit despre conflictul dintre clubul său și Federația condusă de Alexandru Dedu. 

  • CONTEXT: Federația Română de Handbal a stabilit recent că nicio echipă din prima ligă nu poate să aibă în lot mai mult de 3 jucători din afara Comunității Europene.
  • Măsura lovește din plin chiar campioana de la masculin, Dinamo București! Clubul din Ștefan cel Mare, care a avut o prestație excelentă în Liga Campionilor, în acest sezon, are în acest moment 8 jucători extracomunitari. Va trebui să renunțe la 5 dintre ei.

Daniel Georgescu a dezvăluit, pe durata emisiunii, mesajul primit recent din partea lui Alexandru Dedu. Mai mult, actualul președintele al Federației îl acuză pe oficialul „dulăilor” că i-ar fi dat numărul de telefon suporterilor din galerie, care i-au insultat soția.

„Dedu refuză dialogul pentru că se crede împărat, iar noi ceilalți suntem niște slugi. Când am plecat din Suedia, am primit un mesaj din partea lui: «Ar cam trebui să nu ne mai... între noi». Eu i-am spus că sunt de acord, dar că trebuie să începem să avem un dialog. 

În momentul de față, nu sunt în contact cu Alexandru Dedu. După ce a început să fie amenințat de galerie, mi-a arătat un mesaj primit pe telefon de către soția lui. A bănuit că eu le-am dat numărul celor din galerie.

Dacă dânsul crede că eu îi instig pe suporteri, înseamnă că are o mare problemă. Din punctul meu de vedere, nu mai e acel Alexandru Dedu care a venit la Federație. Nu știu ce l-a schimbat, i-am spus că are sfătuitori proști”, a spus Daniel Georgescu, la emisiunea GSP Live. 

Daniel Georgescu: „Foarte mulți oameni își doresc să ne ajute”

„Jucătorii mei urmăresc tot ceea ce se întâmplă. Am primit nenumărate mesaje de la oameni dedicați sportului, din partea unor oameni politici, din partea unor avocați, care ne-au dat soluții și care își doresc să se întâlnească cu noi pentru a ne ajuta deoarece totul e un fiasco” -  Daniel Georgescu, președinte Dinamo

Vezi și: 

Cine e PSG, adversara lui Dinamo din „optimile” Ligii Campionilor? Un singur jucător are salariu mai mare ca tot bugetul „roș-albilor”!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (52)
robotzel
robotzel  •  03 Martie 2020, 23:52
Postat de prostiidelafc5b pe 03 Martie 2020, 19:47

Trebuie asociate serviciile cu gigi și fc5b! Gigi e băiatul lor acoperit! Siguranta nationala înseamnă sa ignori complet coronavirusul pană se va alege praful de poporul roman!

Și dacă nu mai ignori coronavirusul o sa ai mișcări în stradă daca statul face ce trebuie. Daca imbecilii din carantina care au părăsit domiciliul o sa fie închiși în pușcărie o să sară toți de jur in sus că nu au făcut mare lucru. Eu daca eram statul român ii împușcăm pe lic, direct in cap, daca ii prindeam in afara carantinei. La fel și pe ăla sau aia care a plecat în Italia când știa că acolo este dezastru și s-a întors în România cu virus. Oameni nenorociți să pună în pericol viețile altora fara sa le pese.

prostiidelafc5b
prostiidelafc5b  •  03 Martie 2020, 19:47
Postat de emil1986 pe 03 Martie 2020, 15:21

Pt. baietii cu ochi albastri este mai importanta siguranta nationala chiar daca dinamo e perceputa ca echipa acestei institutii. De fost a fost, acum nu prea mai e. Sunt alte lucruri mult mai importante decat un club de sport sau altu, iar siguranta nationala e una dintre ele. Stiu ei cel mai bine ce hram poarta fiecare.

Trebuie asociate serviciile cu gigi și fc5b! Gigi e băiatul lor acoperit! Siguranta nationala înseamnă sa ignori complet coronavirusul pană se va alege praful de poporul roman!

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  03 Martie 2020, 19:34

Eu cred ca ar trebui sa se joace la Cluj o sala mare si două galeri infratite eu cred ca altă ar fii emulatia una e sa joci cu 2500-3000 si alta e sa joci cu 10 000 ar fii ceva extraordinar chiar fantastic !!!!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează