SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Fără emoţii

Articol de - Publicat luni, 12 mai 2008 00:00

Steaua a sărbătorit ieri, la Bacău, titlul pe care îl cucerise, matematic, de acum trei etape.

A 23-a victorie din istorie în cam­pionatul naţional. Pentru st­e­lişti, izbînda obţinută sezonul acesta pare cu atît mai dulce cu cît vine după o secetă de şapte ani. O pe­rioadă în care singura consolare pentru gruparea militară a fost cu­cerirea Challenge Cup în 2006. Acum însă, echipa pregătită la în­ce­pu­tul întrecerii interne de Radu Voina, apoi de Dumitru Berbece a defilat, avînd, la final, o linie de cla­sa­ment cu 21 de victorii, două ega­luri şi numai trei înfrîngeri.

Ieri, la Bacău, în faţa formaţiei Ştiinţa Municipal Dedeman, Steaua şi-a onorat poziţia, învingînd cu 35-30, după ce condusese la pauză cu 10 goluri, 19-9!

În toamnă, steliştii vor lua startul în grupele Ligii Campionilor, pe care îşi doresc să le depăşească. “E primul titlu de campion al Ro­mâ­niei din cariera mea de an­tre­nor”, a declarat Dumitru Ber­bece. “Sper ca acest succes să ne mo­ti­ve­ze mai mult, şi pe mine, şi pe băieţi. Se va aştepta altceva de la noi. Oricum, vrem să ne întărim lotul cu cîţiva jucători pentru a face faţă în cam­pionatul intern şi în cupele eu­ro­pene”, a încheiat tehnicianul.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
 •  12 Mai 2008, 11:49

Steaua a castigat cel de-al 28-lea titlu din istorie la handbal, nu pe cel cu nr 23 cum spuneti voi cei de la gsp. in ultimul timp, atat voi cat si prosport faceti foarte multe confuzii si gafe. oricum respectul meu pt ca ati scos pe piata dvd-ul cu finala de la Sevill '86 !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează