HANDBAL  ·  LIGA NAȚIONALĂ

Favoritele la lucru: SCM Rm. Vâlcea și CSM București dau startul meciurilor din 2020!

Articol de - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 15:33

SCM Rm. Vâlcea și CSM București joacă duminică partidele restanță din Liga Națională și dau startul meciurilor din 2020!

Liga Națională feminină își reia partidele duminică, odată cu disputele Gloria Buzău - SCM Rm. Vâlcea și CSM Slatina - CSM București. Sunt meciuri restante din etapa a 10-a, respectiv a 7-a.

Campioanele au un meci infinit mai greu pe terenul Gloriei Buzău, echipă care a câștigat toate cele cinci întâlniri de pe teren propriu. Vâlcea și Buzăul sunt marile perdante după eliminarea Coronei Brașov din întrecerea internă, Gloria pentru că era singura echipă care învinsese Corona, iar SCM pentru că egalul lui CSM București de sub Tâmpa se anulează, iar acum vicecampioana e la doar trei puncte distanță de oltence.

Șase jucătoare de la Buzău au câștigat sezonul trecut titlul la Vâlcea, așteptându-și acum fostele coechipiere pentru marea confruntare.

CSM București nu pare a avea probleme la Slatina, bucureștencele fiind ultimele care s-au reunit pentru reluarea campionatului. Echipa lui Adi Vasile s-a reapucat de antrenamente pe 2 ianuarie, având pauză mai bine de trei săptămâni.

Situația în clasament a echipelor care joacă duminică

EchipăPuncte
1. SCM Rm. Vâlcea27
2. CSM București21
3. Gloria Buzău18
10. CSM Slatina10

vezi și:

Start în Europa! Măgura Cisnădie și Gloria Bistrița debutează în grupele Cupei EHFLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
fortzzza  •  05 Ianuarie 2020, 02:10

De ce programeaza Federatia 2 meciuri in 2 zile? Pe 5 si 7 ianuarie.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1