SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Faza zilei în prima rundă a turneului de handbal de la Sf. Gheorghe: ”Să vină tortul!”

Presedintele FRH, Alexandru Dedu
Presedintele FRH, Alexandru Dedu

Articol de - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 10:50 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 11:29

La meciul Dinamo-CSM Făgăraș, în sala ”Sepsi” din Sf. Gheorghe, au fost două pene de curent. De ce au început jucătorii să cânte ”La mulți ani”!

Moment inedit în timpul meciului dintre Dinamo și CSM Făgăraș 29-25 în prima zi a turneului de la Sf. Gheorghe. Echipele au rămas în beznă de două ori pe parcursul întâlnirii.

La a doua cădere de energie, jucătorii celor două echipe au avut un moment de inspirație. Au început să cânte "La mulți ani!". "Știam că e ziua președintelui federației, domnul Dedu. Am crezut că ne face o surpriză și vine cu tortul", au glumit jucătorii. Alexandru Dedu a împlinit marți 15 septembrie, 49 de ani.

Meciul s-a reluat după circa 10 minute. Penele de curent au dat peste cap și transmisiunea TV a televiziunii publice care nu a mai prins finalul de joc. Disputa a trecut de ora 20:00, când la TVR începea principalul buletin informativ de știri.

Liga Zimbrilor a început cu o mare surpriză!

S-a stabilit când va începe Liga Florilor. Fetele nu pot juca turnee

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
446194735563038
Cony Nick  •  24 Septembrie 2020, 18:32

Dedu nu mai este... Elisabeta Lipă (55 de ani), fosta mare canotoare a României, este noul vicepreședinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

visarionpalnie
visarionpalnie  •  16 Septembrie 2020, 12:02

...lu' asta trebuia sa-i vina cu porcu, nu cu tortu':))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează