SPORTURI  »  HANDBAL  »  FCSB

FCSB, gest superb pentru Cristina Neagu: "Vrem doar o invitație la primul meci pe care-l va juca"

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 16:24

Cristina Neagu s-a accidentat în partida pierdută de România împotriva Ungariei, scor 29-31 (vezi detalii AICI). Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, i-a lansat o invitație pentru recuperare.

"Avem cele mai bune condiții de recuperare din România și un staff medical de excepție. Prin urmare, îi stăm la dispoziție oricând cu dragoste și admirație Cristinei Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii.

Vrem doar o invitație la primul meci pe care-l va juca. Doar că ne cam place handbalul și vrem să fim prezenți cât mai repede", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Neagu e stelistă

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a planetei, este o fană recunoscută a celor de la FCSB. Interul naționalei asistă la partidele formației favorite de câte ori are ocazia. 

neagu

Vezi și: 

ROMÂNIA - UNGARIA 29-31 // FOTO Mihai Stoica, derapaj după accidentarea lui Neagu!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
rjka
rjka  •  14 Decembrie 2018, 10:56

Mimi sclavetule lasă-ne ai ajuns sa cerșești bilete , frumos era dacă o invitai pe neagu sa se trateze fără a apărea asta in presa dar normal publicitate pe spatele campionilor face fcsbeul , la fel ca patronul tău jiji când vine un amărât la el la poarta pune bodyguarzi să-l bată , când șut camere de luat vederi iese la poarta și ai ajuta pe săraci Fariseule penibililor penali numiți fcsb 2003 SRL lăsați-o in pace pe neagu ia este din alta dimensiune cu a voastră .

fairplayromania
fairplayromania  •  13 Decembrie 2018, 23:26
Postat de spinoza pe 13 Decembrie 2018, 18:11

Foarte frumos! Bravo Steaua!

Frumos era sa ofere tratamentul gratuit .... nu ca sa ceara bilete in schimbul lui....

fairplayromania
fairplayromania  •  13 Decembrie 2018, 23:23
Postat de hitman222 pe 13 Decembrie 2018, 17:59

Hop si gigistul sarac cu duhul. Bun de colindator la palat.

Incetati sa mai faceti reclama la persoane de joasa calitate. Destul vorbesc ziarele si televizoarele despre ei... ignorati acest produs si promovati talentele din fotbal, handbal..... Avem nevoie de sprt frumos, curat, sa iti faca placere.... Tinerii asteapta sa fie promovati.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează