HANDBAL  ·  PREMIERI UITATE

Federația a uitat să facă premii și pentru cei mai buni „străini” din campionat!

Articol de — Vineri, 31 Ianuarie, 21:26

Croatul Ante Kuduz (Dinamo) și Alicia Fraga Fernandez (SCM Rm. Vâlcea) nu și-au primit premiile, în schimb jucătorii români da.

Tehnicienii din Liga Zimbrilor l-au desemnat pe croatul Ante Kuduz cel mai bun stranier din campionatului României. Kuduz ar fi trebuit să-și primească premiul vineri seara, la meciul cu CSM București pe care Dinamo l-a disputat pe teren propriu.

Numai că federația a uitat să facă premierea! Același lucru s-a întâmplat și pentru cea mai bună jucătoare străină din Liga Florilor, iberica Alicia Fraga Fernandez, de la campioana SCM Rm. Vâlcea. Nici aceasta nu și-a primit premiul, deși SCM a jucat în acest an nu mai puțin de 6 partide!

Federația a premiat în schimb jucătorii români din ancheta FRH! Crina Pintea, cea mai bună handbalistă din 2019, dar și Cristina Neagu și Denisa Dedu, jucătoarele care au fost desemnate cele mai valoroase handbaliste din Liga Florilor, au primit plachete din partea federației. 

La fel și băieții. Mihai Popescu, jucătorul anului 2019, respectiv Mihai Sadoveac, cel mai bun jucător din campionatul intern.

*foto: Facebook.com/Ante Kuduz

Citește și:Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1