SPORTURI  »  HANDBAL  »  PREMIERI UITATE

Federația a uitat să facă premii și pentru cei mai buni „străini” din campionat!

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 21:26

Croatul Ante Kuduz (Dinamo) și Alicia Fraga Fernandez (SCM Rm. Vâlcea) nu și-au primit premiile, în schimb jucătorii români da.

Tehnicienii din Liga Zimbrilor l-au desemnat pe croatul Ante Kuduz cel mai bun stranier din campionatului României. Kuduz ar fi trebuit să-și primească premiul vineri seara, la meciul cu CSM București pe care Dinamo l-a disputat pe teren propriu.

Numai că federația a uitat să facă premierea! Același lucru s-a întâmplat și pentru cea mai bună jucătoare străină din Liga Florilor, iberica Alicia Fraga Fernandez, de la campioana SCM Rm. Vâlcea. Nici aceasta nu și-a primit premiul, deși SCM a jucat în acest an nu mai puțin de 6 partide!

Federația a premiat în schimb jucătorii români din ancheta FRH! Crina Pintea, cea mai bună handbalistă din 2019, dar și Cristina Neagu și Denisa Dedu, jucătoarele care au fost desemnate cele mai valoroase handbaliste din Liga Florilor, au primit plachete din partea federației. 

La fel și băieții. Mihai Popescu, jucătorul anului 2019, respectiv Mihai Sadoveac, cel mai bun jucător din campionatul intern.

*foto: Facebook.com/Ante Kuduz

Citește și:

Dinamo începe anul cu o victorie lejeră cu CSM București, 32-25

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează