SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Feţe noi, acelaşi obiectiv la Oltchim: Liga Campionilor!

Articol de - Publicat marti, 05 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 iulie 2011 21:09

Campioana României are cinci jucătoare noi în lot, renunţînd la opt handbaliste din vechea gardă.

Fără Luca, Beşe, Vădineanu, Pîslaru, Smedescu, Szucs, Ţăcălie şi Pidpalova, dar cu Brădeanu, Chirilă-Şoit, Knezevici, Jovanovici şi Vetkova. Acestea sînt noutăţile la campioana României, Oltchim. De altfel, din cele 20 de jucătoare pe care le are la dispoziţie, cinci au lipsit ieri motivat: Neagu e accidentată, iar "stranierele" Managarova, Ozel, Jovanovici şi Knezevici au primit o săptămînă în plus de vacanţă.

"Trebuiau făcute schimbări, nu mai puteam merge într-o formulă identică cu cea care a ratat obiectivul propus în sezonul trecut. Trebuia sînge nou, asta le-am spus şi fetelor la reunire", a declarat Voina.

Selecţionerul crede că actualul Oltchim are un plus de valoare faţă de anul trecut. "Jovanovici poate juca pe toate posturile la nouă metri, Şoit este o handbalistă inteligentă care ne poate ajuta mult, mai ales în momentele cheie, despre experienţa Aureliei Brădeanu nici nu trebuie să vorbim prea mult. Vetkova joacă în naţionala Rusiei, Knezevici vine cu experienţa de la Buducnost", a făcut radiografia transferurilor Voina.

Oltchim are acelaşi obiectiv ca în sezonul trecut: disputarea finalei Ligii Campionilor. "E un obiectiv realizabil", a spus Voina.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
viana23
viana23  •  07 Iulie 2011, 20:16

bravo pt transferuri si mult succes d le profesor radu voinea alaturi de minunatele fete sa ajungeti in finala!nu luati in considerare comentariile rautacioase pt ca sunt "acrii strugurii" va iubim si fara accidentari

monicasfarcioc
monicasfarcioc  •  05 Iulie 2011, 11:48

Eu cred k doar cu el putem castiga ..cu el am ajuns sa jucam si finala Ligii k Viborggg ..nu stiu dc. vb. asa urat despre el .Eu il respect pentru tot ce face la nationala si la Oltchim !! ..Sper sa nu`l dea afara repedee

nicky
nicky  •  05 Iulie 2011, 09:56
Postat de vera_rapid pe 05 Iulie 2011, 09:36

ce radiografie pertinenta a transferurilor la oltchim a facut si voina....puteam sa zic si eu cam aceleasi lucruri fara sa fi antrenat 1 ora in viata mea. oricum transferurile sunt bune, desi raman la parerea ca nu era nevoie de atatea jucatoare noi. iarasi o sa existe un surplus in lot...iarasi jumatate din fete or sa stea doar pe banca de rezerve sau prin tribune.

lipseste cel mai necesar transfer...de antrenor. Cu Voina avem garantat ratarea obiectivului!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează