Comentarii (4)
George Narcis  •  08 Aprilie 2019, 21:29

Stau si ma întreb daca csm nu trata prost meciurile cu thuringer, cu krim si chiar cu vipers de pe teren propriu...putea juca cu buducnost si aveam 50 % sanse de F4.doar atât puteam fi in primele 4...chiar nu se poate mai mult acum...din nefericire nu e nimeni la nivelul lui gyor.si in plus mai joaca si acasă...sa auzim de bine!

ceaiuri  •  08 Aprilie 2019, 17:29

rezultate normale csm dupa un an mediocru nu avea cum sa faca un joc bun(numai marian mai credea in minuni)rusoaicele fara mvp-ul de la europene inving dupa ce au condus mai mereu ,gyor gata sa piarda dupa ce au condus la 8 goluri(de la 17-25 se ajunge la 25-25,au fost conduse si la 1gol)danezele pot face un meci mare in retur(gyor a mai pierdut calificari acasa)iar norvegiencele arata bine ca echipa si pot fii surpriza in F.F

phlorinn  •  08 Aprilie 2019, 16:13

Nu stiam ca prezenta in Final Four se decide dupa dorinta, buget sau o asa zisa traditie. CSM nu merita nici sa ajunga in sferturi la cit de mizerabil si neprofesionist au jucat anul acesta. Daca jocurile nu se vor face altcumva Vipers va fi echipa de urmarit. Rostov nu are coordinator iar Metz e o echipa bazata pe aparare daca asta nu merge pot fi invinse.

Sabin Ellak  •  08 Aprilie 2019, 15:59

Ferencváros a clacat datorita arbitrajului foarte slab...Győr,chiar daca ar fi pierdut cu 1-2 goluri,tot s-ar fi calificat fara grija...A condus tot timpil meciului,la sfarsit au lasat mai moale,diferenta de valoare süa vazut.Metz si Vipers sint echipe bune,dar fara valoarea finalei.Asa ca finala va fi intre Rostov si Győr,in situatia in care Ferencváros nu va intoarce rezultatul.

Comentează