SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR

FINAL FOUR // VIDEO Neagu de aur! Starul lui CSM București a primit trofeul de golgeter al Ligii Campionilor

FOTO: Cristi Preda +1   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 13 mai 2018 22:39

CSM București a obținut doar locul 3 la Final Four-ul de la Budapesta. "Tigroaicele" au câștigat duminică finala mică cu Rostov Don, 31-30 (detalii despre meci, aici)

Cristina Neagu nu a făcut cel mai bun Final Four al carierei, însă a fost recompensată cu premiul de cel mai bun marcator din actuala ediție a Ligii.

Starul "tigroaicelor" a reușit 6 goluri cu Gyor și 8 în finala mică cu Rostov, contabilizând un total de 115 goluri. Imediat după ce organizatorii au decernat trofeul câștigătoarei Gyor, Neagu a primit trofeul pentru golgeterul competiției. 


*FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

"Pot să le promit oamenilor că vom munci şi mai tare în sezonul viitor. Vom încerca să fim din nou la Budapesta şi să dăm totul pentru trofeu. Acest premiu de golgheter al competiţieieste un rezultat al muncii mele de un an de zile" Cristina Neagu

 
Cristina Neagu, golgeterul Ligii Campionilor!

Cristina Neagu, golgeterul Ligii Campionilor! ----->>>> http://bit.ly/2KWOqSY

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 13 Mai 2018

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  14 Mai 2018, 09:42

Toti care comentati despre performanta handbalistei Neagu nu sunteti obictivi,sunteti buni numai de criticat.Daca vreun jucator de la FCSB,castiga titlul de golgheter al CAMPIONS LEAGUE la fotbal cred ca comentati despre performanta 20 de ani.Nu sunteti zdraveni la cap,nu sunteti patrioti,cum s-o criticati cand in ambele meciuri din final four a inscris de 14 ori? Dar celelalte jucatoare din echipa ce-au facut?S-au uitat la Neagu cum este bruscata si trantita la podea si niciuna nu avea curajul sa traga la poarta.Neagu poate juca indiferent la ce echipa din lume,si nu este musai sa joace in Romania unde carcotasii sunt prezenti pe facebook,poate fara sa practice in viata lor HANDBAL.DE PERFORMANTA SAU DE AMATORI.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  14 Mai 2018, 08:51

Am auzit declaratiile jucatoarei Neagu Cristina care, chipurile, si-ar fi rupt picioarele si mainile pe teren! Pai bine, dra(dna) Neagu, cine in tara aceasta nu si-ar rupe picioarele si mainile ca sa castige 25.000 euro pe luna? Consider ca este culmea nesimitirii, razbunandu-se pe internauti pentru penibila prestatie din meciul cu Gyor. Si in meciul cu Rostov, ce a facut Neagu? Aruncari haotice, din pozitii mai mult decat nefiresti, uitand ca jocul este unul in sapte si nu in "o vedeta si alte sase trepaduse"! Lipsa de bun simt si chiar proasta educatie.

andrei.33
andrei.33  •  14 Mai 2018, 00:15

Ce gropite are Neagu, bunatate de femeie...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează