SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON 31-30

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON 31-30 // Cristina Neagu, critici pentru contestatari: "Așa se întâmplă mereu în România" » Ce au spus Iulia Curea și antrenorul Per Johansson

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 17:59

CSM București a obținut locul 3 în Final Four-ul de la Budapesta. "Tigroaicele" au învins-o la limită pe Rostov Don, 31-30, în finala mică disputată azi. (detalii, aici). 

Plătită din bani publici cu 265.000 de euro pe an, Cristina Neagu, starul lui CSM București, a ieșit golgeterul competiției, însă nu a ezitat să arunce săgeți către contestatarii care au criticat-o pentru prestația din înfrângerea de sâmbătă cu Gyor, 20-26. 

"Este o medalie de consolare, dar am rămas frustrată și dezamăgită că nu am reușit să câștigăm semifinala cu Gyor pentru noi și pentru fetele care vor pleca de la echipă, dar și pentru fanii care ne-au susținut fără oprire timp de două zile. 

Nu cred că nu am fost o echipă. Din păcate, la noi, în România, din victorie se face nuntă și din înfrângere se face înmormântare. Gyor a fost bună, agresivă, care nu ne-a lăsat să ne facem  jocul în meciul de ieri. E bine că am câștigat acest meci, ne bucurăm în special pentru publicul din sală. 

Cu siguranță că am resimțit și presiune, dar azi am jucat mult mai relaxate. Meciul de ieri a fost însă mai special, iar presiunea a fost mai mare cu Gyor. Nu pot să le promit nimic fanilor, dar vom munci și mai mult în sezonul viitor pentru a fi din nou la Final Four. 

Premiile individuale sunt mai puțin importante decât cele câștigate cu echipa, însă acest premiu e un rod al muncii mele din acest sezon. Mulți au spus că am avut un sezon slab, că trebuie să mă retrag, dar asta e, merg înainte", a declart Cristina Neagu, la TV Digi Sport. 

Antrenorul Per Johansson și-a felicitat echipa pentru succesul cu echipa rusă, însă a lăsat de înțeles că sunt șanse mici să continue la CSM și din sezonul viitor. 

"Sunt mulțumit, chiar dacă am ratat multe contraatacuri. Am fost foarte mulțumit de joc, puteam să marcăm și 25 de goluri în prima repriză. Apoi, spre sfârșit, randamentul ofensivei a redevenit unul bun. Am simțit energia suporterilor, sunt mulțumit de felul în care am fost susținuți. Mulțumim, România!

Am demonstrat încă o dată că putem fi o echipă adevărată. Voi vorbi cu clubul, vom vedea ce voi face în continuare. Oricum, principalul meu loc de muncă e naționala Muntenegrului", a declarat Per Johansson, la TV Digi Sport. 

Iulia Curea: "Vrem să câștigăm Liga la anul!"

"Sunt foarte fericită pentru acest meci. Am un gust amar pentru că nu am jucat finala mare. Am dormit foarte puțin, am avut multe ședințe, ne-am dorit enorm să câștigăm acest ultim meci. Eu cred că am făcut o performanță foarte mare ocupând locul 3 în acest Final Four al titanilor handbalului. Îmi doresc enorm ca la anul să câștigăm Liga Campionilor. Era normal să câștigăm pentru acești suporteri minunați care ne-au încurajat mereu", a spus și Iulia Curea. 

 
CSM București, bronz în Final Four!

CSM București, bronz în Final Four! Fanii au rămas alături! Imagini EXCLUSIVE cu petrecerea de după meci! --->>>> http://bit.ly/2jSTmvL

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 13 Mai 2018

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
2430521526973726
Octav Taşcă  •  14 Mai 2018, 18:20

Hello,Cristina ....trezestete...nu crezi ca bați campii aiurea....nu uita ca ai un salariu de 300.000 euro plătiți de primarul general al capitalei Gabriela Firea din bugetul public ...din banii romanilor... Nici o jucatoare de la campioana europei Ghyor nu primeste salariul tău...ai gasit fraieri la bucurești...

1662531363757775
Adrian Dorin  •  14 Mai 2018, 16:08
Postat de Costel Rosoiu pe 14 Mai 2018, 10:01

Imi place foarte mult ca moderati ceea ce unii nu stiu sa vorbeasca decat folosind un limbaj vulgar si licentios.Cum sa ajungi sa critici o mare sportiva precum Neagu,care in final a castigat trofeul de golgheter al competitiei champions league la HANDBAL ?Ori suntem nebuni,ori nepriceputi,ori nu suntem romani.ce s-ar intampla daca portughezii sau argentinienii si-ar defaima proprii sportivi(respectiv Ronaldo si Messi).Suntem o rusine mondiala,asta se intampla doar la romani.

MESSI SI RONALDO.SI DJOKOWICH AU FACUT TOATA VIATZA DONATZII PENTRU NENOROCITZII NATZIUNILOR LOR..." CASE DE BATRANI , CANTINE GRATUITE..ETC..SI AU MAJORITATEA FUNDATZII...FEDERER.SI MAJORITATEA...SI ISI PLATESC TAXELE..LA ZI...SI DAU INAPOI SOCIETATZILOR DIN CARE PROVIN..PUTZIN DIN "VEDETISMUL LOR ".IN ROMANICA " AM LUAT BANII..MI SE FALFAIE..DE CEI DE MA APLAUDA SI STAU IN FRIG SI PLOAIE SA MA INCURAJEZE "..IAR INLOC DE TAXE SI IMPOZITE LUATE..LI SE MAI DAU...CETATZENII DE ONOARE SI...PREMII SUPLIMENTARE.....sunt sute de tzari in lume care nu au cashtigat niciodata vre-un concurs sau premiu..ATAT ARE BUGETUL TZARA ACEEA...LA NOI..LA SARACIA NOASTRA MAI BINHE SA NU CASHTIGAM NICI UN PREMIU DECAT SA NE ..LAUDAM CA AVEM AUR IN MANA SI SUNTE-M RUPTZ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1662531363757775
Adrian Dorin  •  14 Mai 2018, 15:55

NOROCURILE FAC PARTE DIN SPORTURI...asa a ajuns halep numarul ...asa si neagu..asa si ..jr-ul....DOAR SA NU-SI PERMITA SA CRITICE EI PE NIMENI DE STAU IN FRIG SI PLOAIE SA-I INCURAJEZE SI SA PLATESCA TELEVIZIUNEA SI BILETELE LA MECIURI..SA-SI IA ASTIA TOTZI SALARIILE..ar trebui sa RESPECTE TELEPECTATORII SI CEI DIN TRIBUNE..CA DE LA EI LE VINE CASHUL..la guristii..AR TREBUI DUPA FIECARE TURNEU CASHTIGAT SA MULTZUMESCA CELOR CE I-I SUSTZIN..SI NU SA FACA GARGARA.....

Vezi toate comentariile (37)
Comentează