SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Florentin Pera a debutat cu victorie la ȚSKA Moscova. Succes cu Kuban Krasnodar

Florentin Pera urmărind primul joc al echipei sale FOTO ȚSKA Moscova
Florentin Pera urmărind primul joc al echipei sale FOTO ȚSKA Moscova

Articol de - Publicat marti, 20 iulie 2021 09:22 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 10:17

Campioana Rusiei a jucat un meci amical înainte de intrarea în cantonament. Chiar dacă are 7 handbaliste la Tokyo, cu naționala Rusiei, ȚSKA a învins cu 16-14

Florentin Pera a stat pentru prima dată pe banca tehnică a campioanei Rusiei, de când a preluat puternicul club moscovit. Marți, ȚSKA Moscova a jucat la Abrau-Diurso, un orășel la Marea Neagră, în apropiere de Krasnodar, cu Kuban. ”S-a inaugurat o sală a sponsorului nostru și am fost invitați. Am plecat la 4 dimineața, din Moscova ca să ajungem să jucăm”, a declarat fostul antrenor al SCM Rm. Vâlcea.

Chiar dacă nu s-a putut baza pe 7 jucătoare importante, toate aflate cu naționala Rusiei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Pera și-a condus echipa spre o primă victorie. ”S-au jucat doar două reprize de câte 20 de minute. Noi abia am început pregătirea, am făcut mai mult fizic”, a declarat Pera. ȚSKA a învins cu 16-14.

Florentin Pera a debutat cu victorie la ȚSKA Moscova. Succes cu Kuban Krasnodar
Pera dând indicații la un time-out FOTO ȚSKA Moscova

Echipa va rămâne în cantonament la Abrau-Diurso până pe 31 iulie, când e programată întoarcerea la Moscova. În Rusia, campionatul va începe pe 29 august, echipa antrenorului român urmând să debuteze pe teren propriu cu Astrahanocika Astrahan.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN HANDBAL: 

Xavier Pascual a sunat adunarea la Dinamo. Trei jucători au lipsit de la prima ședință de pregătire

Dinamo l-a transferat pe fiul cel mic al președintelui! Galeria lui Dinamo rămâne în război cu Alexandru Dedu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează