SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

FOTO Dinamo a demolat-o pe CSM București » Victorie zdrobitoare și semne bune înaintea meciului din optimile Ligii

Dinamo - CSM București FOTO: Raed Krishan +11   FOTO
Dinamo - CSM București FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 21:31

Dinamo a bătut-o pe CSM București cu 28-20, într-un meci din Liga Națională de handbal masculin. Încă de la pauză diferența a fost de 10 goluri.

Seară memorabilă pentru campioana Dinamo în fața liderului CSM București. "Câinii roșii" au învins cu 28-20, dar pe teren diferența a fost mai evidentă.

Cu golgeterul Amine Bannour revenit în mare formă după o accidentare mai veche, dar și cu portarul Saeid Heidarirad incredibil între buturi, Dinamo s-a distanțat din start.

CSM nu a avut soluții la apărarea făcută de gazde, care au marcat apoi pe contraatac și pe faza a doua. La pauză, Dinamo conducea cu 16-6. Noroc că, în partea a doua, antrenorul Constantin Ștefan a schimbat echipa, a rulat tot lotul, gândindu-se probabil că nu peste mult timp va juca "dubla" cu Sporting Lisabona în optimile Ligii Campionilor.

CSM București a pierdut fotoliul de lider după această înfrângere, iar Dinamo s-a apropiat la șase puncte de locul 1, ocupat acum de HC Dobrogea Sud Constanța.

Vezi și: FOTO Constanța, victorie dramatică pe terenul Stelei, 25-24!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
comedy.central
comedy.central  •  14 Februarie 2019, 03:47
Postat de 1745flo pe 13 Februarie 2019, 22:56

Dinamo n-are adversar in tara!

Cu toate ca steaua este mereu impinsa de la spate de arbitri! Si Dobrogea sud la fel! In mod normal Dinamo in acest moment le spulbera pe amandoua prin joc! Numai se inmultesc ciudat cartonasele rosii cand câinii joaca cu cele doua echipe favorizate constant de arbitri.

1745flo
1745flo  •  13 Februarie 2019, 22:56

Dinamo n-are adversar in tara!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează