SPORTURI  »  HANDBAL  »  ALEGERI LOCALE

FOTO Jucătorii de la Potaissa Turda, campanie pentru candidatul PNL la primărie

Jucătorii echipei de handbal masculin Potaissa Turda sunt membri activi în campania electorală a primarului Cristian Matei. +5   FOTO
Jucătorii echipei de handbal masculin Potaissa Turda sunt membri activi în campania electorală a primarului Cristian Matei.

Articol de - Publicat joi, 20 august 2020 15:02 / Actualizat joi, 20 august 2020 19:34

Jucătorii echipei de handbal masculin Potaissa Turda sunt membri activi în campania electorală a primarului Cristian Matei. 

Cea mai mare parte a jucătorilor de la Potaissa Turda, echipă participantă în ediția 2020/2021 a EHF European League, au postat pe rețelele de socializare fotografii prin care își manifestă direct sprijinul pentru Cristian Matei, primarul în funcție și candidatul celor de PNL. Surse din spectrul politic local susțin că gestul acestora ar fi fost făcut în urma unor presiuni. 

+1 FOTO

Contactați de GSP.ro, handbaliștii, sub protecția anonimatului, au altă variantă. La urechile conducerii clubului sportiv ar fi ajuns informații conform cărora principalul contracandidat al primarului ar dori să reducă finanțarea secției de handbal. În aceste condiții, ei consideră firesc sprijinul pentru Cristian Matei, un politician apropiat de echipă. 

165.000 de lei/lunăeste contribuția societăţii Salina Turda S.A., aflată în administrarea Primăriei, către echipa de handbal masculin Potaissa Turda, pentru anul 2020

A trecut de la PSD la PNL

Cristian Matei, omul promovat pe rețelele de socializare de handbaliști, a câștigat mandatul în curs din postura de candidat al Partidului Social Democrat. În 2019, acesta a fost dat afară din partid. Motivul, conform informațiilor publicate de Mediafax, este acela că deputatul Cristina Burciu, aflată în zona lui de influență, ar fi votat pentru învestirea guvernului Orban. 

La scurt timp după excluderea din PSD, Matei și-a înregistrat adeziunea la PNL, obținând și promisiunea că va fi candidatul dreptei la alegerile locale din septembrie 2020.

Turda, echipă europeană

Potaissa Turda ocupa locul secund în ediția percedentă de campionat, în momentul întreruperii competiției, pe fondul pandemiei de coronavirus. Clujenii vor reprezenta România în ediția următoare a EHF European League. Adversara din primul tur preliminar, programat pe 29 sau 30 august, este echipa croată HRK Gorica.

Citește și alte știri din handbal: 

Licitație cu iz de dedicație: COMBINAȚII pe bani publici la CSM București » Clubul finanțat din banii bucureștenilor continuă să ia parte la jocuri dubioase

Dedu vrea campionatul de handbal ca în NBA! Ce condiții cere FRH pentru meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rapidist57
rapidist57  •  21 August 2020, 08:40
Postat de Alice Popa pe 20 August 2020, 22:51

Gura lumii spune altceva. Primarul din Turda a obtinut multi bani europeni, vreo 37 de milioane euro, si s-a apucat de modernizarea orasului. Dar a refuzat sa foloseasca banii obtinuti in contracte cu firme impuse de sefii PSD din Cluj si a fost dat afara!!

Gura lumii spune numai minciuni ca sa-si promoveze infractorii. Poate un milion pentru modernizare, restul pentru partid sau acolitii de partid. Esti de la PNL?

3101575123247794
Alice Popa  •  20 August 2020, 22:51

Gura lumii spune altceva. Primarul din Turda a obtinut multi bani europeni, vreo 37 de milioane euro, si s-a apucat de modernizarea orasului. Dar a refuzat sa foloseasca banii obtinuti in contracte cu firme impuse de sefii PSD din Cluj si a fost dat afara!!

vladutz13
vladutz13  •  20 August 2020, 19:43

PSD, PNL.... singura diferenta sunt 2 litere, nu au principii, doctrina, doar delapidarea fondurilor publice.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează