SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

FOTO ŞI VIDEO HCM a pierdut şi meciul doi din Liga Campionilor cu MKB Veszprem (27-37) şi ocupă ultimul loc în grupă

FOTO: Alex Nicodim +15   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 23:18

HCM Constanţa a pierdut şi cel de-al doilea meci din grupele Ligii Campionilor, scor 37-27, la Sala Polivalentă, împotriva echipei la care a evoluat Marian Cozma, MKB Veszprem.

Cu 3000 de fani în spate, constănţenii nu au putut face faţă decît în primul sfert de oră superechipei ungare. Portarul, Rudi Stănescu, a fost eliminat în prima repriză, după ce a primit cartonaş roşu.

VIDEO Rezumatul partidei HCM Constanţa - MKB Veszprem!

A fost un meci special pentru toată lumea, dată fiind relaţia dintre Veszprem şi România. Spectatorii au afişat multe bannere pentru handbalistul care a murit în 2009.

În primul meci disputat în Liga Campionilor, HCM a pierdut în faţa suedezilor de la IK Savehof, scor 35-31. Constănţenii ocupă ultimul loc în clasamentul grupei B, fără nici un punct. Veszprem este pe primul loc, cu 6 puncte, Kiel e pe doi cu două puncte, Savehof pe 3 tot cu două puncte.

Atletico Madrid, Celje şi HCM completează clasamentul, nici una dintre cele trei nu a acumulat vreun punct, însă primele două au doar un singur meci pînă acum.

Programul meciurilor

THW Kiel- HCM Constanţa (11 octombrie)
HCM Constanţa-Celje (18 octombrie)
HCM Constanţa-Atletico Madrid (15 noiembrie)
Atletico-HCM Constanţa (25 noiembrie)
HCM Constanţa-IK Savehof (29 noiembrie)
MKB Veszprem-HCM Constanţa (9 februarie 2013)
Celje-HCM Constanţa (16 februarie)
HCM Constanţa-THW Kiel (20 februarie)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează