SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANTRENAMENT

FOTO + VIDEO EXCLUSIV Fetele din naționala de handbal au încins o "miuță" la antrenamentul de astăzi » Ce fotbalist român juca la câțiva metri de ele

FOTO: Marius Ionescu +19   FOTO
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 18:49

Naționala de handbal feminin a României a ajuns astăzi la Leipzig, unde urmează să joace luni, 11 decembrie, de la ora 18:30, în optimile de finală ale Campionatului Mondial, împotriva Cehiei. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe Telekom Sport 1.

  • Marian Ursescu, specialistul GSP în handbal feminin, este în Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României

Ambros Martin a programat astăzi o primă sesiune de antrenament, o mișcare de acomodare cu arena din Leipzig. Atmosfera a fost una degajată, fetele renunțând pentru moment la handbal şi s-au apucat de fotbal. Câteva minute tricolorele și-au arătat măiestria jucând fotbal cu o minge de handbal, până au făcut rost de o minge adevărată de fotbal. Selecționerul s-a băgat la joc, oferind câteva pase magistrale. :)

Alexandru Maxim făcea spectacol la câțiva metri de ele

Lângă sala în care fetele au încins o "miuță", Alexandru Maxim era părtaș în meciul din Bundesliga dintre RB Leipzig și Mainz. Românul a reușit să paseze la golul de 2-2, reușită care a stabilit și rezultatul final al meciului. Vezi detalii despre meciului lui Maxim. 

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
onduku
onduku  •  10 Decembrie 2017, 01:50

Nu joaca rau fotbal Laslo si nici altele.

1866563436988098
Toni Toni  •  09 Decembrie 2017, 21:57

La inot cand le duce? Ca de acolo ar fi mai frumoase imaginile.

lionforever
lionforever  •  09 Decembrie 2017, 20:58

Fane a lu milei don zearist .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează