SPORTURI  »  HANDBAL  »  FRH

FOTO / UPDATE Scene incredibile la FR Handbal » Mesaj suburban afișat în birou de soția lui Alin Șania: „Eu dau m**e, nu dau explicații” + prima reacție a FRH

Mesajul din biroul FRH // foto: Facebook
Mesajul din biroul FRH // foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 17:38 / Actualizat joi, 23 martie 2023 17:38

Un nou scandal cu tentă obscenă în handbalul românesc. Mona, soția fostului handbalist Alin Șania, angajată ca secretară în Federația Română de Handbal, a agățat un afiș suburban în biroul ei de la FRH: „Eu dau m**e, nu dau explicații”.

UPDATE / Reacția FRH: „Am declanșat o anchetă internă”

„Ca urmare a informațiilor apărute astăzi în mass media, Federația Română de Handbal se delimitează total de această situație și a declanșat o anchetă internă, care va stabili vina și sancțiunile care se impun celor implicați.

Valorile și principiile Federației Române de Handbal sunt total diferite de această atitudine îngrijorătoare. 

Federația Română de Handbal își exprimă regretul pentru situația creată și îi asigură pe toți iubitorii handbalului din România de respectul său”, a fost reacția oficială a Federației Române de Handbal. 

Mesaj suburban afișat în birou de soția lui Alin Șania

Episod șocant în handbalul românesc, relatat astăzi de Narcis Drejan, editorialist GSP și redactor-șef al Sport Total FM.

În biroul Federației Române de Handbal a stat atârnat timp de o zi un mesaj suburban semnat de Mona Șania, soția fostului handbalist Alin Șania, angajată ca secretară în FRH.

„Nu sunteți români!” » Primul jucător dintre cei vizați de atacul furibund al lui Hagi care a îndrăznit să răspundă: „Oamenii inteligenți...”
REPLICĂ
„Nu sunteți români!” » Primul jucător dintre cei vizați de atacul furibund al lui Hagi care a îndrăznit să răspundă: „Oamenii inteligenți...”

GSP a aflat că FRH va porni o anchetă disciplinară în legătură cu acest caz. Sursele Gazetei transmit că Mona Șania este percepută de colegi ca o persoană conflictuală.

Mesaj suburban în biroul FRH, al soției lui Alin Șania: „Eu dau m**e, nu dau explicații”

Deranjată de faptul că i-au fost cerute explicații referitor la anumite acte din partea colegilor de la departamentul contabil, Mona Șania a scris pe o foaie că „Eu dau m***e, nu dau explicații”. Apoi a agățat hârtia respectivă pe perete.

Mesajul scris de Mona Șania pe bilet reprezintă un vers din melodia „Lacrimi de ceară”, a trupei Paraziții.

Scene incredibile la FR Handbal » Mesaj suburban afișat în birou de soția lui Alin Șania: „Eu dau m**e, nu dau explicații” + prima reacție a FRH

Nu numai că mesajul nu a fost dat jos rapid, dar a fost completat în aceeași notă vulgară, cu următorul dialog: „Dar de luat?” / „Doar de la soț!”

Scene incredibile la FR Handbal » Mesaj suburban afișat în birou de soția lui Alin Șania: „Eu dau m**e, nu dau explicații” + prima reacție a FRH

Când i-a fost adusă la cunoștință situația, președintele FRH, Constantin Din, i-a îndemnat pe angajații Federației să „nu vă mai lucrați între voi”. 

Toți cei care treceau prin biroul doamnei Șania citeau mizeria asta! Afișul a stat nestingherit zile bune! Asta e Federația Română de Handbal, iar domnul președinte Din îi ține spatele femeii, susținând că oamenii se lucrează între ei! ORIPILANT!

Cu zoom pe fotografie, cineva a întrebat-o: DAR DE LUAT? A scris a doua zi: DOAR DE LA SOȚ! Asta e treaba stringentă la FRH! 

- Narcis Drejan

Contactat de GSP, Alin Șania a transmis inițial că va reveni cu un punct de vedere, apoi a respins apelurile ziarului. Iar soția lui nu a putut fi contactată până la această oră.

Ziarul a solicitat și o reacție oficială din partea FRH.

Mona Șania, de la Federația de Baschet la FRH

Mona Șania-Nicolaescu a fost antrenor coordonator la naționala masculină de baschet 3x3 a României, iar acum lucrează în cadrul FRH. 

Ea a fost membră a partidului Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS), pe listele căruia a candidat pentru funcția de primar al comunei Găneasa în iunie 2021. A demisionat înainte de fuziunea cu USR.

Scene incredibile la FR Handbal » Mesaj suburban afișat în birou de soția lui Alin Șania: „Eu dau m**e, nu dau explicații” + prima reacție a FRH
Mona și Alin Șania // foto: Facebook

Parte din echipa cu care Constantin Din a câștigat șefia FRH, Alin Șania a fost angajat ca antrenor federal la echipa masculină de seniori.

Pe lângă rolul de antrenor federal, acesta ocupă și poziția de președinte al AJH Ilfov, pe care a preluat-o chiar de la Constantin Din.

Alin Șania este un fost handbalist român important, retras din activitate în vara lui 2020, de la HC Buzău. Are un CV bogat, cu echipe precum CS Dinamo, Dunărea Călărași, Al Wasl Dubai, MT Melsungen și CSA Steaua București, și titluri de campion al României.

Încă un scandal în handbal, după „episodul Neagu vs. fanii Rapidului”

Acesta este al doilea scandal cu tentă obscenă care lovește handbalul românesc în ultima vreme.

Pe 20 februarie, la derby-ul CSM București - Rapid din Cupa României la handbal feminin, Cristina Neagu, jucătoare la CSM, a fost înjurată birjărește de fanii Rapidului.

Fanii Rapidului s-au apărat susținând că au fost înjurați la rândul lor de handbalistă. 

Mai multe știri din handbal: 

Concluziile lui Xavi Pascual, după înfrângerea severă suferită de Dinamo în Ligă: „A jucat un Porsche cu un Renault. Nu putem concura cu o asemenea echipă”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (58)
iri_
iri_  •  28 Martie 2023, 06:29
Postat de DanaAv pe 24 Martie 2023, 18:45

Când folosiți sintagma "juveții AIA " înțelegeți ca faceți referire la niște minori, da ?

Pai da, nu? Era vorba de handbalul "juvenil", de aia am si pus in ghilimele "juvetii", sau stai, despre ce vorbim? S-a facut dimineata?

dandana_2
dandana_2  •  27 Martie 2023, 03:17
Postat de inshallah pe 24 Martie 2023, 16:45

"Propun, ca inainte sa judecam o persoana, sa fim siguri..." - Vezi, tanti, ca virgula se aseaza dupe "ca", nu inainte! #JeSuisMona

Daca tot dai lectii, corecte, de altfel, trebuie sa stii ca a doamnei e minora, deci de trecut cu vederea. A ta nu e. Asaza, nu aseaza! https://diacritica.wordpress.com/2011/02/16/regula-zilei-insala-asaza-greseala-triseaza-angajeaza-aranjeaza/

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Martie 2023, 07:36
Postat de DanaAv pe 24 Martie 2023, 12:40

Va spun, Mona este un exemplu de urmat, o femeie cu coloana vertebrala, o persoana ce isi dedica timpul liber handbalului juvenil. Este foarte iubita si apreciata de sportive, lucru ce nu prea se mai intalneste in sport. Dar.....nimeni nu a stat sa se uite in jur, nimeni nu vede performantele, este mai usor sa jignim si sa denigram. Propun, ca inainte sa judecam o persoana, sa fim siguri ca ceea ce se scrie este adevarat. Pana la urma, chiar autorul articolului cunostea faptul ca versurile apartin formatiei Parazitii, ceea ce inseamna ca nu este strain de acest limbaj, dar este indignat cand aceste cuvinte sunt folosite de o alta persoana. Este clar ca Narcis Drejan duce o campanie de defaimare la adresa presedintelui FRH, nu trebuie sa ai anumite studii ca sa iti dai seama de asta. Love you, Mona !

Ce *** de cuvinte meșteșugite, cu scopul de a apăra vulgaritatea unei pretinse "duamne"! Ne lași?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează