SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - RAPID 31-24

VIDEO Înjurată de fanii Rapidului și la interviu, Cristina Neagu a răbufnit: „Asta spune multe despre educația lor. Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic!”

CSM București a învins Rapid, scor 31-24, și s-a calificat în „sferturile” Cupei României la handbal feminin, la capătul unui meci în care Cristina Neagu a fost înjurată copios de fanii giuleșteni. +17   FOTO
CSM București a învins Rapid, scor 31-24, și s-a calificat în „sferturile” Cupei României la handbal feminin, la capătul unui meci în care Cristina Neagu a fost înjurată copios de fanii giuleșteni.

Articol de , - Publicat luni, 20 februarie 2023 19:34 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 20:31

CSM București a învins Rapid, scor 31-24, și s-a calificat în „sferturile” Cupei României la handbal feminin, la capătul unui meci în care Cristina Neagu a fost înjurată copios de fanii giuleșteni.

La finalul partidei din Sala Polivalentă, cea mai valoroasă handbalistă a României a vorbit despre duelul contra campioanei en-titre, dar și despre înjurăturile fanilor rapidiști. Interul stânga crede că reacțiile au apărut pentru că este fană FCSB, fiind surprinsă în mai multe rânduri pe Arena Națională la meciurile „roș-albaștrilor”.

Cristina Neagu, după ce a fost înjurată CSM București - Rapid

Înjurată de fani chiar și în timpul interviului, Cristina Neagu a răbufnit: „Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este... 

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor... Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii... Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor”.

+13 FOTO

„Să facem diferența între fani și echipă”

Ulterior, ea a analizat și duelul contra formației lui Carlos Viver.

„În ultimii 2-3 ani de când Rapid contează în Liga Națională nu a reușit să ne învingă, dar are o echipă bună. Fiecare meci e greu. Chiar și azi ne-a condus la 5-6 goluri. Acolo s-a jucat meciul. Am fost la un gol în spate la pauză, iar atunci ne-am zis că putem să o luăm de la 0-0 și să facem o repriză bună. Am reușit să jucăm mai bine, iar diferența s-a văzut la finalul meciului.

Am început meciul prost, dar l-am terminat foarte bine. Sunt mândră și bucuroasă că mergem mai departe. Rapid are o echipă bună și a demonstrat de-a lungul anilor. Chiar vreau să fac diferența între fani și echipă. Noi, jucătoarele, ne respectăm între noi. Sper ca Rapid să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor”, a adăugat Cristina Neagu.

Cristina Neagu e susținătoarea rivalei FCSB

Cristina Neagu nu și-a ascuns niciodată simpatia pentru FCSB. Din 2017, de când a semnat cu CSM București și a revenit în România, interul stânga a mers în timpul liber să își susțină favoriții.

A apărut la meciuri importante din cupele europene, 1-0 cu Lazio, în 2018, ultimul de pe teren propriu din primăvara europeană pentru „roș-albaștri”, iar doi ani mai târziu a fost prezentă și la un derby cu Dinamo, câștigat de „câini” cu 2-1.

Înjurată de fanii Rapidului și la interviu, Cristina Neagu a răbufnit: „Asta spune multe despre educația lor. Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic!”

VIDEO. Cristina Neagu, luată la țintă de galeria Rapidului » Ce s-a întâmplat la derby-ul din Cupa României

Citește și: 

Un antrenor întors după 40 de ani în România dezvăluie șocul resimțit: „Chiar am stat și m-am întrebat de ce naiba am venit aici”

Senzațional! Sorana Cîrstea a salvat două mingi de meci în fața unei adversare de top și a câștigat cel mai lung duel al anului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (176)
balotelli
balotelli  •  22 Februarie 2023, 08:41
Postat de catalin.palcu pe 22 Februarie 2023, 00:55

e vorba de egalitatea de sanse , de oportunitati intre barbati si femei , nu de egalitatea la dat capete-n gura. prefer sa cred ca te prefaci ca nu-ntelegi.

Mă cunoști doar. Eu doar îi luam apărarea lui Rusescu, știi că a fost înjurat în weekend de fanii Stelei pe motiv că e FCSB-ist. Dacă Neagu merită să fie tratată cu respect no matter what... și Raul ar fi trebuit să fie tratat cu același respect. Nu zic să-i înjurăm pe toți... din contră... zic să nu-njurăm pe nimeni doar pentru că ar ține cu FCSB.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  22 Februarie 2023, 00:55
Postat de balotelli pe 21 Februarie 2023, 10:58

Și cu respectarea egalității între sexe cum rămâne? Adică e ok să-l înjurăm pe Rusescu... și p-asta nu?

e vorba de egalitatea de sanse , de oportunitati intre barbati si femei , nu de egalitatea la dat capete-n gura. prefer sa cred ca te prefaci ca nu-ntelegi.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  21 Februarie 2023, 22:12

O treaba de ..."capra vecinului"! Din pacate fiecare roman se crede atotstiutor si mai presus de conationalii sai. pe care ii "mistocareste" dupa mintea lui "cea mai evoluata"! Rusinea si respectul pentru conationalii nostrii au disparut complet din Romania, doar inchinaciunea la "altii" este de acceptat!

Vezi toate comentariile (176)
Comentează