SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

GALERIE FOTO Asta e DETERMINARE! 9 imagini din victoria uluitoare a Oltchimului

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 14:21

Oltchim a întors fabulos cu Gyor, aseară, un meci tur care părea compromis după prima repriză Campioana României va forţa calificarea în finala Ligii sîmbătă, la Veszprem, în partida retur. Am selectat cîteva imagini interesante care arată cît de determinate au fost româncele!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
angeladeva
angeladeva  •  03 Aprilie 2012, 08:13

Vom fi la Veszprem langă fete si sunt convinsa ca foarte multi romani le vor sustine de acasa. Oltchim se va califica datorita omogenitatii echipei. Gyorul este o super echipa dar sufera la capitolul asta. Va mai aduceti aminte cand Anja spunea ca nimeni de la club nu realizeaza ce lot valoros are Oltchim? Daca Lekic si ungurii au ras la pauza, noi, cei care mergem la Veszprem vom rade la final, asa cum am facut-o si in decembrie 2010 in Danemarca, am fost 100 de oameni contra a 12 500, dupa meci erau 100 de oameni fericiti in sala, ca si acum, nici atunci nimeni nu ne dadea nici o sansa, e mai bine asa, chiar ma bucur. HAI OLTCHIM !!!

castocaru
castocaru  •  02 Aprilie 2012, 18:28

Imi cer scuze fetelor ca nu am avut incredere in ele la pauza si am schimbat programul. Cand am vazut ce scor este si cum au revenit m-am uitat iar dar nu a avut acelasi farmec. Imi cer scuze din nou.

ceaiuri
ceaiuri  •  02 Aprilie 2012, 17:04

credeam ca cel putin o..saptamana neavenitii sa ia o pauza(le face bine mai multa miscare)de samb sunt bineveniti..(deja devin de..ras)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează