SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

GALERIE FOTO Per Johansson a condus primul antrenament de la revenirea la CSM București

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor +13   FOTO
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat vineri, 30 martie 2018 12:16

Suedezul Per Johansson a condus joi seara primul antrenament al noii sale echipe, CSM București. Nordicul va sta prima dată de la revenire pe banca "tigroaicelor" sâmbătă, la partida cu CSM Roman, din Final Four-ul Cupei României, la Ploiești.

Acum un sezon, Per Johansson se despărțea de CSM București după un meci tot la Ploiești, și tot în Cupa României. Finala câștigată în fața celor de la SCM Craiova, 33-21.

"Când a venit oferta de la CSM București nu am putut să o refuz. E mirajul de a sta pe banca unei echipe, de a ajunge cu ea în Final Four. Sper să mergem până la capăt", a declarat suedezul vineri.

Per Johansson o înlocuiește pe Helle Thomsen, daneza care a fost schimbată după faza grupelor principale în Liga Campionilor.

Marele examen pentru Per Johansson și CSM București vor fi meciurile cu Metz, din sferturile Ligii Campionilor. Turul e la București pe 6 aprilie, returul în Franța pe 15 aprilie. 

Citește și:  Se anunță un fiasco total: regulile care ne fac UNICI în Europa! Noile criterii impuse de Federație aruncă în aer handbalul românesc

Citește și:  Marian Ursescu, specialistul GSP în handbal, atacă noile reguli impuse de federali la transferuri: "V-ați gândit mult?" 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  30 Martie 2018, 16:54

Johansson nu se compara cu Helle Thomsen !!Cred ca nu este o alegere buna...nu degeaba nu a avut o echipa ...Era mult mai potrivit Ambros Martin.El ar fi venit ,dar acum nu va veni cu siguranta...deja a intors capul definitiv spre Rostov Don !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează