SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Gata de grupe! HC Zalău joacă returul cu Hypo Viena

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 13:19

HC Zalău se poate considera deja că se află în urnele tragerii la sorți pentru grupele Cupei EHF după ce în prima manșă din turul 3 al competiției a trecut la Viena, de Hypo, cu 30-22. Meciul retur se va juca sâmbătă, de la ora 17:00.

De 8 ori câștigătoare a Ligii Campionilor, în trecut, Hypo Viena nu mai are forța de altă dată, bazându-se doar pe câteva veterane trecute bine de 30 de ani, și pe copile care acum învață tainele handbalului european.

De partea cealaltă, antrenorul Gheorghe Tadici e pe cale să construiască o nouă formație la Zalău, una bazată exclusiv pe jucătoare din România.

"Mă bucur în special pentru fete pentru că eu nu mai sunt cel din urmă cu 30 de ani când mă interesa gloria. Cu o calificare în grupele Cupei EHF cred că am răsplăti eforturile tuturor sponsorilor noștri, ale spectatorilor", a declarat Gheorghe Tadici pentru Magazin Sălăjean.

Nicio echipă din România nu a ajuns până acum în grupele Cupei EHF, o competiție aflată în acest format abia pentru al doilea an.

"Îmi doresc ca sala să fie plină la ora jocului pentru că oamenii vor avea posibilitatea să vadă echipa cu cel mai bun palmares din handbalul european", a adăugat Tadici.

HC Zalău a jucat la mijlocul săptămânii partida cu Dunărea Brăila, câștigând pe malul Dunării cu 25-18. Ardelencele au urcat pe locul 5 în Liga Națională, dar își vor concentra de acum atenția pe competiția europeană. 

5 semifinalede cupă europeană are în palmares echipa lui Gheorghe Tadici. A câștigat un trofeu, City Cup (1996) și a mai jucat o finală de Cupa Cupelor (2012)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează