SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Gata, un nume mare pleacă de la CSM București! Anunț oficial al clubului: "De fiecare dată când ai zâmbit tu, am zâmbit și noi"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 11:25

Suedeza Bella Gulden (29 de ani), coordonatorul celor de la CSM București, va pleca de la echipa românească și va juca în Franța, la Brest Bretagne.

Clubul bucureștean a anunțat pe site-ul oficial că jucătoarea nu își va prelungi contractul cu CSM, club cu care a câștigat Liga Campionilor în 2016. Gullden a jucat 3 ani în România, fiind una dintre cele mai importante jucătoare ale echipei, și a câștigat două campionate, de două ori Cupa și Supercupa României.

O jucătoare extrem de iubită în România, Gullden a fermecat prin jocul ei. Fanii nu au uitat că în finala din 2016, Gullden a marcat nu mai puțin de 15 goluri și trofeul Ligii Campionilor a ajuns la București.

"Am avut 3 ani extraordinari la CSM București. Iubesc acest club și colegele cu care am jucat. Toată lumea a fost alături de mine și m-a ajutat să fiu o jucătoare mai bună. Aici mi s-a îndeplinit visul de a câștiga Liga Campionilor și vreau să închei acest sezon la fel cum l-am terminat pe primul. Cu încă un trofeu!

Vreau să le mulțumesc tuturor din cadrul clubului, antrenorilor, jucătoarelor, celor din Team Bella, fanilor de pretutindeni. Sunteți extraordinari! Mulțumesc București, mulțumesc România pentru bunătate și ospitalitate. Pe curând!”, a declarat Bella Gullden pentru site-ul echipei.

"De fiecare când ai zâmbit, am zâmbit și noi. Îți mulțumim, Bella!" mesajul celor de la CSM București

3 cluburia bifat până acum în carieră Isabelle Gullden. A stat patru ani la Savehof (Suedia), alți patru la Viborg (Danemarca) și trei la CSM București. Acum a semnat pentru tre ani la Brest 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ceaiuri
ceaiuri  •  15 Martie 2018, 22:33

judecand la rece...bella o sa fie cea mai bine platita jucatoare din hexagon si peste granite..350 mii pe sezon,de ce ar risca o accidentare...cred ca e peste neagu(cristina nu arunca cu ..cap,are un brat puternic si atat)cred ca e cea mai completa jucatoare

sibman
sibman  •  15 Martie 2018, 19:33

Realitatea este ca Bella de acum nu mai este cea din sezoanele trecute. Poate este cu gandul altundeva asa ca este oarecum fireasca decizia ei de a schimba aerul. Pacat dar asta-i viata.

utraian
utraian  •  15 Martie 2018, 16:18

Nea Popescule, nu stiam ca avem voie sa vorbim decat despre echipa Firutei, sau numai despre echipele romanesti in general. Din punctul meu de vedere CSM este un proiect laudabil, desi multi il considera o groapa in care se arunca bani fara numar , in timp ce Bucurestiul ar trebui sa aiba alte prioritati. Ca lucrurile scartaie la CSM din toate incheieturile e alta treaba, cei care se ocupa ar trebui sa vada si de ce. Acum in niciun caz nu ne limitezi d-ta discutia si nici nu inseamna ca suntem chiori si nu vedem ce fac francezii. A fost ceva de genul : dom'le , avem fete campioane mondiale. Cum e posibil ca in final4 sa fie mai mereu romanii si ungurii, cu *** folosind chiar jucatoare franceze, in timp ce noi ne uitam la tv?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează